ATTRAKTIV: Canadiske Eugenie Bouchard får massiv oppmerksomhet - både for tennisspillet og for utseendet.
ATTRAKTIV: Canadiske Eugenie Bouchard får massiv oppmerksomhet - både for tennisspillet og for utseendet.

Tennisbaben har ikke tid til kjæreste

– Jeg ignorerer dem alle, sier Eugenie Bouchard (20).

Den canadiske tennisstjernen Eugenie Bouchard har lagt bak seg et fantastisk år på tennisbanen hvor hun blant annet ble den første canadieren som spilte seg til en Grand Slam-finale etter at hun ble nummer to i Wimbledon.

Får modelloppdrag
Hun har også spilt seg til semifinaler i Australian- og French Open, og har med det for alvor markert seg blant verdenseliten.

Hun avslutter året på en sjuendeplass på verdensrankingen. Det er nok til at sponsorene har meldt sin interesse.

Nylig skrev hun under en avtale med managment-byrået IMG som skaffer henne store sponsoravtaler i tillegg til flere lukrative modelloppdrag.

Og 20-åringen har fått massiv oppmerksomhet på grunn av sitt utseende. Hun har likevel holdt fokus på tennisen, og nektet å kommentere noe om hva som skjer på den private fronten.

– Ikke tid til kjæreste
Men i et intervju med magasinet «Hello!» letter hun allikevel litt på sløret når hun blir spurt om hvordan drømmemannen ser ut.

– Det skal være en gentlemann - en person som er litt gammeldags Jeg synes de små tingene er viktig, som for eksempel å holde døren for deg, forteller hun ifølge Ekstra Bladet.

Men den canadiske jenta forteller at hun ikke har noen planer om å skaffe seg fast følge med det første.

– Jeg er i en ny by hver uke, så det blir nok meget vanskelig. Jeg er tennisspiller, og jeg trenger tiden til det. Jeg er vane med å ignorere alle karene, sier hun.

Under årets Wimbledon-turnering fikk riktig nok Bouchard spørsmålet om hvem hun helst ville ha datet.

– Justin Bieber, kom det kjapt fra tennisstjernen.