Slik har Angelinas (8) eventyrlige år vært

Se Angelina Jordan fremføre julelåt i God morgen Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med kun åtte år på baken har sangtalentet Angelina Jordan virkelig gjort seg bemerket i 2014, og ikke bare i Norge men også utenfor landets grenser.

For et år siden hadde de færreste hørt om henne, men etter at hun vant Norske Talenter i mai har karrieren til den lille jenta med den fantastiske stemmen tatt av.

– Det har vært morsomt

Opptredenene hennes har fått omtale verden rundt, hennes versjon av låta «Gloomy Sunday» av jazzlegenden Billie Holiday er sett over 10 millioner ganger på Youtube, og hun har deltatt på flere internasjonale talkshows.

– Det har vært morsomt og gøy, sier Angelina i God morgen Norge, når hun skal oppsummere året som snart er ved veis ende.

Se ungjenta briljere med julelåten «I Saw Mommy Kissing Santa Claus» på God morgen Norge 1. juledag:

Bemerket verden rundt

Hun debuterte på amerikansk TV i september, da hun opptrådte på «The View».

TV-stjernen Steven van Zandt (64) har også lagt sin elsk på sangtalentet, og har tidligere uttalt at han skal gjøre alt for at Angelina skal nå ut til hele verden. Nylig debuterte hun som skuespiller i TV-serien «Lilyhammer», der Little Steven har hovedrollen.

Da Nobelprisvinnerne Malala Yousafzai og Kailesh Satyarthi gjestet Norge tidligere denne måneden, hadde Angelina fått æren å synge for vinnerne.

Tidlig bevisst

Mamma Sara Astar legger ikke skjul på at livene deres er blitt snudd opp ned etter at Angelina var med i Norske Talenter, og selv om hun visste at datteren kunne synge så forestilte hun seg ikke nøyaktig hvor bra.

– Jeg må innrømme at jeg var ikke helt klar over det. Hun begynte å synge veldig tidlig. Jeg tror hun var fem år, da hun ble klar over hva hun ønsket. Da ba hun meg om å melde henne på disse talentkonkurransene, forteller Astar i God morgen Norge.

Skole først

At Angelina har en lys fremtid i møte er ingen overdrivelse, men nøyaktig hva som skjer det kommende året er uvisst.

– Hun har vist at hun er veldig glad i det hun gjør, så da er vi der for å støtte henne, gi henne masse kjærlighet også bremser når det trengs. Vi har sagt skole først, så tar vi resten etter hvert som det passer seg, forteller mamma Sara.