Det norske kjendisparet fant kjærligheten på Twitter

En felles fascinasjon for Ungarn gjorde at Monica Csango (45) og Jon Niklas Rønning (35) begynte å kommunisere på Twitter. Det utviklet seg fort til en forelskelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i vinter ble det kjent at komiker Jon Niklas Rønning (35), fra humorduoen Bye og Rønning, hadde funnet lykken med TV-stjernen Monica Csango (45).

Nå forteller paret at de møttes på utradisjonelt vis, nemlig via Twitter.

– Vi fant hverandre i en felles fascinasjon for Ungarn. Monica har norsk-ungarske foreldre, og jeg forelsket meg i Ungarn i 2005, og kjøpte leilighet der. Så traff vi hverandre på Twitter, forteller Jon Niklas Rønning i God morgen Norge på selveste julaften.

– Begynte å gråte

«Kakekrigen»-dommer, matblogger og journalist Monica Csango utdyper hvordan forelskelsen utviklet seg fra 140 tegn i en Twitter-melding.

– Vi er begge fascinert av vitenskapsjournalist og forfatter Malcom Gladwell som var gjest i Skavlan. Jeg som egentlig aldri twitrer, skrev et eller annet om det, som Jon Niklas kommenterte, forteller Csango.

Paret kjente ikke av hverandre fra før, men Rønning ble oppmerksom på Monicas etternavn og var umiddelbart nysgjerrig.

– Det var helt tilfeldig, men jeg la merke til det ungarske etternavnet, og begynte å spørre litt om hvilket forhold hun hadde til Budapest. Det endte med at jeg lastet ned dokumentaren om hennes ungarske bestemor, og begynte å gråte for det var så fantastisk fint. Så skrev vi tekstmeldinger både morgen og kveld, før vi fant ut at vi burde bare møtes, bedyrer Jon Niklas.

Fra middag til forelskelse

Monica foreslo en kaffe, og Jon Niklas utvidet det til en middag. Følelsene utviklet seg, og nå har de blitt et par.

– Hva er sjansen for at jeg skal møte den nordmannen i Norge som er like gal etter Budapest og Ungarn som det jeg er. Den er ikke stor altså, stadfester Monica lykkelig.