Neymars vakre regnbueflikk forbløffer og imponerer fotballverden

Barcelona-stjernen brukte veldedighetskamp til å briljere. Nå går videoen verden rundt.

Neymar nyter La Liga-pausen hjemme i Brasil, og selv om været ikke var det beste lille-lillejulaften så brasilianeren ut til å kose seg da han deltok i en veldedighetskamp.

Barcelona-stjernens ene scoring skaper overskrifter verden over, og ikke helt uten grunn.

22-åringen brydde seg ikke om at det var en kamp i vennskapets ånd og ydmyket motstanderen da han regnbueflikket ballen over forsvarsspilleren, brukte sin overlegne hurtighet for å få tak i ballen igjen, før han chipet ballen rundt målvakten.

Motspilleren var tydelig ikke en profesjonell fotballspiller og hadde et steg på den tyngre enden av skalaen, men likevel.

Eurosport, Marca, Metro, Mirror, ESPN og Daily Mail (samt mange andre) har alle omtalt målet, og superlativene har haglet.

«Sinnssykt», «vanvittig», «forbløffende», «fantastisk», «imponerende», «praktfullt», «utrolig», «latterlig».

Hvor på skalaen vil du plassere det? Døm selv i videovinduet øverst i saken!

Veldedighetskampen var arrangert av tidligere PSG-spiller Néné og Neymar. De hadde selskap av flere andre aktive spillere som Kaka og Lucas Moura. Formel1-kjører Felipe Massa deltok også.

Værforholdene ble etterhvert fryktelige, men som du kan se i videoen over manglet det ikke på tekniske finurligheter fra stjernene som hadde solgt ut stadionet i Jundiai, rett utenfor São Paulo.

Det er Nénés hjemby, og inntektene ble delt likt mellom Neymars veldighetsprosjekt i Praia Grande og et lokalt fond for underpriviligerte familier i julen.