Dette tror Tone Damli hun får til jul av kjæresten Markus

Selv tør ikke Tone Damli (26) å sjekke hvor mye hun har svidd av på årets julegaver.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artist Tone Damli (26) elsker jul og alt som hører til, og overraskelser er noe av det hun liker aller best. Likevel har hun en mistanke om at hun vet hva som kommer til å ligge under treet fra kjæresten Markus Foss (32) på julaften.

– Markus har ymtet frampå om at han kanskje skal kjøpe slalåmski til meg. Jeg har aldri hatt på meg slalåmski i hele mitt liv, mens han er ganske god. Så vi får se om det er det det blir, sier Tone.

Vil følge Billie i bakken

Med et par slalåmski på beina blir det nemlig lettere for Tone og lille Billie (7 mnd) å følge Markus' interesse.

– Jeg må vel begynne å stå på slalåm når jeg skal ha med meg Billie opp i bakken, det er en fordel å kunne litt som mor, forteller hun.

Selv tør ikke den julekonsertaktuelle popartisten å logge inn i nettbanken for å sjekke hvor mye hun har brukt på årets julegaver.

– Jeg bruker alt for mye penger på julegaver! Jeg tør ikke å gå inn og sjekke hvor mye jeg har brukt på julegaver. Men jeg gjør det fordi jeg er så glad i å gi! Jeg elsker å gi gaver til folk, sier hun.

Viktig med gjennomtenkte gaver

– Jeg synes folk bruker for mye penger på gaver, og jeg synes at mange stresser for mye med det. For min del kan gaver koste mye eller lite, så lenge jeg føler at det er gaver som er gjennomtenkte, sier hun. 

– Hva ønsker du deg selv til jul?

– Jeg vet ikke hva jeg ønsker meg. Jeg liker veldig godt å bli overrasket, og jeg pleier ikke å sette opp en ønskeliste, smiler hun.