«Zucca» ble helten mot Hurricanes

Puttet den avgjørende straffen da Carolina Hurricanes ble slått 3-2.

New York Rangers - Caroline Hurricanes (3-2)

Oppturen fortsetter for Mats Zuccarello og hans New York Rangers.

Etter en noe trang start på sesongen, har det løsnet de siste ukene, og natt til søndag norsk tid tok de en ny seier på bortebane i Raleigh.

I en av hovedrollene var nordmannen.

Ved full tid var stillingen 2-2, og etter endt overtid måtte straffeslag til for å kåre en vinner. Den begynte på utmerket vis for bortelaget da Zuccarello begynte med å score, og seieren ble sikret da Henrik Lundqvist reddet Hurricanes' tre forsøk.

Seieren satt imidlertid lenge langt inne for Rangers, som to ganger lå under før full tid.

Jeff Skinner og Chris Terry ga hjemmelaget ledelsen både 1-0 og 2-1, men scoringer fra Kevin Kline og J.T. Miller sørget for at det måtte overtid, og til slutt straffeslag, til for å kåre en vinner.

– Vi spilte veldig bra som lag, og vi fortjente å vinne denne kampen. Forskjellige ting skjedde i løpet av kampen, men det viktigste er at vi aldri ga opp. Vi fortsatte å jobbe hardt, og fortjente virkelig dette, da Lundqvist til lagets nettside etter kampslutt.

Nattens seier er den femte på rad for Rangers, men formkurven peker en noe annen vei for Hurricanes, som ligger sist etter å ha tapt 11 av de 14 siste.

(NTB/TV 2 Sporten)