Real Madrid vant klubb-VM

Hadde god kontroll på argentinske San Lorenzo.

Se scoringene i videovinduet øverst (med tillatelse fra Eurosport)!

Real Madrid - San Lorenzo 2-0:

Real Madrid kan for første gang smykke seg med tittelen verdensmester etter at San Lorenzo ble slått 2-0 i finalen i klubb-VM lørdag.

Sergio Ramos stanget inn 1-0 på en perfekt slått Toni Kroos-corner rett etter at kampuret hadde passert 36 minutter. Ledelsen ble doblet da en litt slepphendt Sebastian Torrico i San Lorenzo-målet måtte se et Gareth Bale-skudd gå under seg og i mål like etter hvilen.

– Dette er en veldig spesiell dag for klubben, sa Ramos, som har slitt med en muskelskade og fikk klarsignal etter en test kampdagen.

– Jeg tok en sjanse ved å spille i dag, men det var en viktig kamp, og jeg ville ikke miste den, sa han.

– Jeg kunne ikke tenke meg en bedre julepresang. Vi er verdensmestere!! #HalaMadrid, tvitret Bale etter kampen.

Flere mål ble det ikke, og det mest bemerkelsesverdige med kampen var kanskje derfor at Cristiano Ronaldo for annen kamp på rad gikk av banen uten å score. Portugiseren scoret heller ikke i semifinalen mot Cruz Azul.

Spanjolene hadde få problemer med å leve opp til favorittstemplet i finalen mot Copa Libertadores-vinneren San Lorenzo. For selv om argentinerne produserte noen muligheter etter pause, mot null før pause, var Real Madrid-seieren aldri truet.

Med seieren tok Real Madrid dermed sin første tittel i turneringen, som arrangeres av FIFA, og kan med rette kalle seg verdens beste klubblag.

Carlo Ancelottis lag tok sitt fjerde trofé for året, etter å ha vunnet mesterligaen for 10. gang i tillegg til seirene i den spanske cupen og den europeiske supercupen. (©NTB)