Veien videre for boybandet:
– Vi håper damene kommer løpende

Suite 16 er klare for å ta verden med storm.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I hele høst har guttene i Prosjekt : Boyband jobbet hardt for å bli Norges neste, store boyband. Ni gutter har blitt til fem, de har tatt dansetimer og fått stylinghjelp, tilbragt mange timer i studio og spikret bandnavnet Suite 16.

Alt har blitt dokumentert i TV 2s nettserie, som denne fredagen har sendt sin siste episode.

Likevel er Vemund Rosendal (19), Andreas Haukland (17), Alexandru Gros Grindvoll (14), Thomas Strandskogen (16) og Kevin Knutsen (15) sin tid som boybandstjerner bare så vidt begynt.

Store planer på nyåret

Planene framover er nemlig store:

– Nå gleder vi oss veldig til juleferien er over. Da skal vi nemlig i gang med konserter, og det blir utrolig spennende. Vi kommer også til å slippe flere sanger i januar, flere av dem er klare allerede, sier Vemund. 

Gutta har akkurat gitt ut singel, musikkvideoen er ute, de jobber for å etablere seg på YouTube og på Facebook har fansen laget sin egen fangruppe for norske Suitehearts.

– Det er veldig mange som har hørt på singelen, og jeg har fått masse positive tilbakemeldinger og gratulasjoner. Det er kjempemoro, sier Alexandru, som er den yngste i bandet.

Venter på damene

Guttene har allerede begynt å merke at de blir gjenkjent på gata.

– Jeg og Thomas var ute og spiste i går, og da var det flere jenter som stirret. Da vi gikk derfra var det tre jenter som kom løpende og spurte om vi var fra Suite 16, sier Vemund.

– Det setter vi veldig pris på. Vi håper damene kommer løpende nå. Det er tross alt dem vi gjør det for, sier Vemund og ler.

– Vi får satse alt på musikken nå først, og så se om det blir noen damer etterhvert, sier Andreas, som har innrømmet at han begynte å spille gitar for å dra damer