Svenske (35) snøt Jay-Z for Hollywoods dyreste bolig

«Minecraft»- skaperen kjøpte drømmeslottet i Beverly Hills for en halv milliard kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bli med på visning i det svindyre luksushuset i toppen av saken.

Skaperen av det populære dataspillet «Minecraft» danket ut potensielle stinnrike kjøpere da han kapret drømmeboligen i Beverly Hills.

Slo Beyoncé og Jay-Z

Det er ikke hvilken som helst bolig vi snakker om. Dette er den dyreste eiendommen på markedet i området, og har vært ettertraktet av store stjerner som blant andre Beyoncé og Jay-Z.

KJØPTE BOLIGEN: Svenske  Markus Persson. Foto: NTB Scanpix
KJØPTE BOLIGEN: Svenske  Markus Persson. Foto: NTB Scanpix

Nå sitter svenske Markus «Notch» Persson med nøkkelen i hånden, og kan flytte rett inn i luksusboligen.

Den 35 år gamle spillskaperen som solgte «Minecraft» til Microsoft for den nette sum av 18 milliarder kroner, trenger ikke å bekymre seg for huslån.

Han vant budkrigen, og kan nå nyte tequila-barer, treningssenter, basseng med iPad-kontrollerte fontener og egen godterikjeller.

Designet uten budsjett

Beyoncé og Jay-Z skal ha besøkt huset over seks ganger, og var svært fristet av 7000 kvadratmeter, åtte soverom, 15 bad, svømmebasseng og egen kinosal med plass til 18 personer, men måtte se seg slått av svensken.

Bruce Makowsky, som har designet luksushuset, har tidligere uttalt at han ikke hadde noe som helst budsjett da han tegnet det.

– Jeg bestemte meg bare for at det skulle være det best av alt, sier Makowsky.

Huset ble laget på spekk, og selv om det har vært stor interesse rundt eiendommen, ble huset solgt for 100 millioner kroner under prisantydning.