FORTSATT HEIT: Elizabeth Hurley fyller snart 50 år, men legger likevel ut frekke selfies fra badekaret. (FOTO: STELLA PICTURES)
FORTSATT HEIT: Elizabeth Hurley fyller snart 50 år, men legger likevel ut frekke selfies fra badekaret. (FOTO: STELLA PICTURES)

Elizabeth Hurleys (49) bade-
bilde tar helt av i England

Engelske tabloiodaviser boltrer seg i 49-åringens siste Instagram-bilde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sent onsdag kveld la Hurley ut en råfrekk selfie fra sitt eget badekar. 

– Badetid, skrev hun som kommentar til bildet.

Bildet viser den selvutnevnte mammaen, skuespilleren, modellen, bonden og bikinidesigneren i badekaret, kun iført en svært, glitrende ring. Kommentarfeltet er fornøyelig lesning.

Nå sprer bildet seg hos engelske tabloidaviser, som alle vet å sette pris på en god kjendisselfie. Spesielt om selfien er tatt i badekaret.

Hurley er nok for mange fortsatt mest kjent som eksen til Hugh Grant, selv om det er over 14 år siden det ble slutt mellom de to.

Siden den gang har vel verken modell- eller skuespillerkarrièren tatt av, men de siste årene har hun gjort det bra som designer. På sin egen Instagramside titulerer hun seg selv som bikinidesigner.

Kjærlighetslivet har også vært en berg- og dalbane for Hurley, men hun har i det siste blitt koblet til den russiske forretningsmannen Evgeny Lebedev.