Sterling fjernet håret og scoret sitt første på hodet

Raheem Sterling herjet og Lazar Markovic scoret sitt første da Liverpool tok seg til ligacup-semien.

Bournemouth-Liverpool 3-1

Se kampreferat over!

Han rev nok ikke av seg håret etter forspilte sjanser mot Manchester United, men en nyfrisert Raheem Sterling brøt en barriere da Liverpool slo Bournemouth 3-1 i ligacup-kvartfinalen onsdag.

Sterling scoret sitt første Liverpool-mål med hodet da han satte inn kampens første, og det var også han som satte inn Liverpools tredje mål.

Det andre sto Lazar Markovic for, som scoret sitt aller første mål i Liverpool-trøya.

Det var etter 20 minutters spill det løsnet for Liverpool. Lazar Markovic slo en glimrende pasning til Jordan Henderson ved bakre stolpe.

Scoret etter 51 trekk

Midtbanespilleren headet ballen inn foran mål, der nyfriserte Sterling fikk stå mutters alene og stange Liverpool i ledelsen.

Ifølge Opta var det altså hans aller første Liverpool-scoring med hodet, men det var det eneste som var spesielt med målet.

Ifølge TV 2s ligacupstudio var hele 51 Liverpool-trekk før ballen endte opp i mål.

Markovics første

Etter 27 minutter ble det mer jubel for de, for kvelden, gulkledde. Philippe Coutinho avsluttet fra skrått hold, men Bournemouth-keeper Artur Boruc reddet.

Returen havnet hos Lazar Markovic på 16-meteren, og han dundret inn sitt aller første Liverpool-mål.

Sterling den store helten

Drøyt fem minutter ut i andre omgang ble det mer Liverpool-jubel. Adam Lallana fant Raheem Sterling, som lekte seg litt med en Bournmouth-forsvarer før han satte inn 3-0.

Men vertene ga ikke opp. Matt Richie kom seg fri på høyrekanten, og serverte Dan Gosling som sto alene på 16-meteren. Han la ballen til rette med en god førstetouch, før han sørget for hjemmejubel på Dean Court.

Møter Chelsea i semifinalen

Liverpool kunne imidlertid juble til slutt, og er sammen med Chelsea, Sheffield United og Tottenham klare for semifinalen i ligacupen.

Semifinalene ble trukket onsdag kveld. Liverpool møter Chelsea, mens Tottenham møter Sheffield United.