Se Angelina Jordan (8) debutere som skuespiller

Nå får sangtalentet henvendelser fra hele verden – blant annet fra Disney.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Angelina Jordan (8) vant norske talenter i mai, har karrièren til den lille jenta med den store sangstemmen skutt fart. Opptredenene hennes går verden rundt, hun har deltatt på internasjonale talkshows, og nå har hun debutert som skuespiller

Sangfuglen har nemlig fått en gjesterolle i dramaserien Lilyhammer, hvor hun opptrer i en bar eid av hovedpersonen, som er spilt av Steven van Zandt (64). Opptredenen er i slutten av selveste sesongavslutningen.

– Det var kjempegøy å være med i Lilyhammer! Steven eller "Stevie" som vi kaller han, er en venn av familien fra før, så jeg har møtt han tidligere. Han passet godt på at jeg hadde det bra under innspillingen, forteller Angelina Jordan til TV 2.

Se opptredenen i videoen øverst i artikkelen!

Hadde med seg mormor

– Jeg blir sjeldent nervøs for å stå på scenen, så det var bare gøy å spille for skuespillerne, jeg hadde dessuten mormor blant publikum som sørget for at jeg hadde det fint, forteller hun videre. 

Kveldens sesongfinale av Lilyhammer skal Angelina se hjemmefra. 

– Det blir popcorn i sofaen, og det gleder jeg meg veldig til, forteller hun.

Mange spennende tilbud

Det er sannsynligvis ikke siste gang vi får se Angelina opptre som skuespiller. Jordans manager og onkel, Michael Astar, sier at det er stor interesse for Angelina både innenlands og utenlands. 

– Hun har fått tilbud om flere skuespillerroller, og det er mange henvendelser fra forskjellige deler av verden. Vi får henvendelser fra alt fra fransk musikalsk film til amerikanske Disney, forteller Astar.

– Det er alltid gøy å se hva som kommer av henvendelser, og det er litt dumt at man ikke klarer å svare absolutt alle. Det blir spennende tider fremover for Angelina Jordan. Nå er hun aktuell med juleplate, og etter jul kommer det et album, sier han.