Enkel seier for Real Madrid i klubb-VM

Finaleklare etter cruiseseier over Cruz Azul.

CRUISET OVER CRUZ: Cristiano Ronaldo (fra høyre) Karim Benzema og Gareth Bale vant enkelt i klubb-VM tirsdag. FOTO: SCANPIX

Real Madrid er klar for finalen i klubb-VM etter 4-0 mot Cruz Azul fra Mexico i tirsdagens semifinale.

I finalen lørdag venter vinneren av San Lorenzo (Argentina) og Auckland City (New Zealand).

Sergio Ramos åpnet målfesten etter kvarteret. Karim Benzema doblet til 2-0, mens Gareth Bale ordnet 3-0 tidlig i 2. omgang. Isco satte inn kveldens siste mål etter 72 minutter.

45.152 tilskuere fulgte kampen i Marrakech. Real Madrid står nå med 21 strake seirer.

For en gangs skyld kom ikke Cristiano Ronaldo på scoringslisten. Han misbrukte et par muligheter, men hadde tilgjengjeld tilretteleggeransvar på de to siste målene.

For Cruz Azul var Gerardo Torrado nærmest, men hans straffespark like før pause ble reddet av Iker Casillas. (©NTB)