FANT UT PÅ DIREKTEN: Nyhetsankeret Natalie Barr klarte ikke å holde igjen tårene da hun fant ut at Katrina Dawson var en av de drepte. Foto: Faksimile Channel 7 News
FANT UT PÅ DIREKTEN: Nyhetsankeret Natalie Barr klarte ikke å holde igjen tårene da hun fant ut at Katrina Dawson var en av de drepte. Foto: Faksimile Channel 7 News

Her finner nyhetsankeret ut at trebarnsmoren Katrina er blant de drepte

Under en direktesending på Channel 7 News om gisseldramaet i Sydney tirsdag morgen, oppdaget nyhetsankeret Natalie Barr at hun kjente godt til ett av ofrene - Katrina Dawson (38). 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag morgen ble navnene på ofrene etter gisseldramaet i Sydney kjent. 

Ifølge avisen The Australian, prøvde kafésjefen ved Lindt Café, Tori Johnson (34), å overmanne gisseltakeren og ble skutt.

Det andre offeret var trebarnsmoren Katrina Dawson (38), en kjent advokat i Sydney. Da navnene ble kjent i flere australske medier hadde Channel 7 News direktesending om hendelsen som har rystet innbyggerne i Sydney. 

– Jeg har akkurat fått beskjed om at det er Katrina ..., sier Natalie Barr på luften før hun bryter sammen og kollega David Koch må ta over pratingen. 

Ifølge TV-kanalen var Katrina et kjent ansikt i advokatmiljøet i Sydney og kjent for flere medarbeidere i Channel 7 News ettersom broren hennes ofte hadde advokat-oppdrag for TV-kanalen. 

«Vi er så stolt av vår fine gutt»

Familien til drepte Tori Johnson sørger nå over tapet. En bekjent av familien ble bedt om å legge ut følgende melding fra familien tirsdag: 

«Vi er så stolt av vår fine gutt Tori, borte fra denne verden, men han vil for alltid huskes som den mest utrolige livspartneren, sønnen og broren vi kunne ønske oss ... »

Les hele uttalelsen her 

Ba om hjelp via Facebook

Som flere andre denne mandagen var 42 år gamle Marcia Mikhael innom Lindt Café.

Man Haron Munis kom inn på kaféen, låste døren og fortalte gjestene at de ble holdt som gisler. 

«Vær så snill, hjelp oss», skrev Mikhael på Facebook mens dramaet pågikk. 

Videre står det: 

«Han truer nå med å drepe oss. Vi trenger hjelp nå. Han ønsker at hele verden får vite at Australia er under angrep fra Islamske Stat.»

Se nyhetsankerets reaksjon i videoen til høyre i saken. Mobilbrukere kan se videoen her.