Vakker Barkley-suser da Everton cruiset til seier

QPR er fortsatt eneste Premier League-lag uten bortepoeng.

Everton - QPR 3-1:

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter!

Everton hadde få problemer og vant 3-1 over Queens Park Rangers i mandagens Premier League-kamp. Dermed tok blåtrøyene endelig en trepoenger etter to tap og en uavgjortkamp på de siste tre oppgjørene.

QPR gikk på sin side på nok et bortetap og er fremdeles det eneste laget i Premier League som ikke har tatt poeng på fremmed gress denne sesongen.

Nå står de med åtte strake tap og 3-20 i målforskjell på bortebane.

Det er naturlig nok ikke QPR-manager Harry Redknapp fornøyd med. Veteranen var likevel ikke altfor skuffet etter kampen i Liverpool.

– Vi spilte bra i dag, i hvert fall frem til de fikk det første målet. Jeg er ikke skuffet over måten vi spilte i dag, sier han.

Everton-kollega Roberto Martinez var på sin side hakket mer blid. Ikke minst fordi laget slo tilbake etter flere skuffende resultater de siste ukene.

– Det var veldig viktig for oss å slå tilbake etter City-kampen (0-1-tap. journ.anm.). Vi måtte få tilbake godfølelsen. Og den eneste måten å gjøre det på er å spille bra og vinner kamper, sier spanjolen med et smil.

Barkley med herlig suser

QPR startet imidlertid solid i Liverpool og var absolutt med på notene til Everton den første halvtimen. I det 33. minutt satte imidlertid Ross Barkley standarden med en god gammeldags suser.

Unggutten fikk ballen på midtsirkelen, dro seg ned mot QPRs 16-meter og limte ballen på nydelig vis rett i krysset.

To minutter før pause fulgte Kevin Mirallas nesten opp på samme vis. 

Belgieren tok frispark fra vel 20 meters hold og plasserte ballen rett i mål. Kula gikk riktignok innom en QPR-spiller og endret noe retning, men utførselen var det likevel lite å utsette på.

Zamora tente håpet

Everton fortsatte å holde trøkket oppe også etter pause. Kun åtte minutter gikk det før kveldens tredje scoring var i boks.

Aiden McGeady spilte seg inn i boksen og la høyt inn foran mål. Der steg Steven Naismith frem og stanget inn 3-0 fra kort hold. Også denne gangen var ballen innom en QPR-kropp før den gikk over streken.

QPR byttet inn playoff-helten Bobby Zamora etter hvilen for å jakte poeng, og veteranen tente et lite håp med sin redusering ti minutter før slutt.

QPR hevet seg noe etter scoringen, men var likevel aldri i nærheten av å true Evertons seier.

Klatret foran Liverpool

Trepoengeren sender blåtrøyene opp på 10. plass – foran byrival Liverpool på bedre målforskjell.

QPR forblir på sin side på 18. plass – ett poeng unna sikker plass.