SLÅR TILBAKE MOT RYKTENE: Melanie "Mel B" Brown og ektemannen Stephen Belafonte, her på Mobo-prisutdelingen i oktober. Foto: Dominic Lipinski/PA Wire
SLÅR TILBAKE MOT RYKTENE: Melanie "Mel B" Brown og ektemannen Stephen Belafonte, her på Mobo-prisutdelingen i oktober. Foto: Dominic Lipinski/PA Wire

Ektemannen nekter for å ha mishandlet Spice Girls-Mel B

Mel B dukket opp på X Factor med store blåmerker – og uten giftering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spice Girls-stjernen Melanie Brown (39), kjent som Mel B, skapte litt av et oppstyr da hun møtte opp i sin vante posisjon som X Factor-dommer i Storbritannia søndag. 

Hun måtte stå over lørdagens show etter at hun torsdag ble sendt til sykehus med sterke smerter, og det ble mistenkt at hun hadde magesår, skriver Mail Online.

Møtte opp med blåmerker

Da hun var tilbake søndag, hadde hun tydelige blåmerker i deler av ansiktet, og hun hadde ikke på seg gifteringen sin. Det fikk fansen til å mistenke at ektemannen, regissøren Stephen Belafonte, hadde mishandlet henne, skriver E! Online.

Selv svarte hun på spørsmål fra programleder Dermot O'Leary at hun følte seg bedre.

– Jeg savnet virkelig å være her, men jeg må takke alle doktorene og sykepleierne som tok vare på meg og fikk meg hit i dag, sa hun.

– Frastøtende og usant!

Det er fortsatt ikke kommet noen offisiell forklaring på sykehusinnleggelsen. Twitter ble umiddelbart fylt opp av anklager mot ektemannen, som til slutt måtte ta til orde i sosiale medier selv.

– Jeg pleier ikke å svare på Twitter-meldinger, men jeg må svare på anklagene om at jeg slår kona mi, noe jeg synes er frastøtende og usant! skriver han.

– Mel var veldig dårlig, og doktorene hjalp henne å bli bedre. Om ikke fansen kan slappe litt av uten å være så negative, så er de ikke ekte fans av Mel B, skriver han videre.