PÅ FLYTTEFOT?: Juan Cuadrado kan få en overgang til Manchester United til jul, skal vi tro de engelske avisene. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito.
PÅ FLYTTEFOT?: Juan Cuadrado kan få en overgang til Manchester United til jul, skal vi tro de engelske avisene. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito.

Fotballryktene: – United nærmer seg Serie A-stjerne

Mens nabo City forbereder sjokkbud på Newcastle-spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny helg, nye kamper i verdens beste fotballiga. 

Skal vi tro avisene, er dog Premier League-klubbene vel så opptatt av hva de har lyst på til jul som det som skjer på banen. 

Desember er som vanlig en meget hektisk periode for alle fotballagentene der ute, og lørdagens engelske tabloider gir inntrykket av at de jobber overtid om dagen.

Det knytter seg store forventninger til hva Manchester United vil foreta seg i januar. De fleste forventer at flere nye stjerner melder sin ankomst på Old Trafford, og en av de som kan dukke opp på «Drømmenes teater» er Juan Cuadrado. Colombianeren har vært en ettertraktet mann i lengre tid, men Daily Star mener å vite at tiden endelig kan ha kommet for at 26-åringen blir solgt. Den tekniske kantspilleren med den interessante frisyren ble tatt av etter bare 24 minutter (!) av Fiorentinas kamp på torsdag, og trener Vincenzo Montella var klar på hvorfor han valgte å bytte ut stjernespilleren sin. «Hodet hans er en annen plass», var beskjeden fra treneren, og det spekuleres nå i om «en annen plass» er Manchester og England. Dersom han skulle bli solgt, er det ventet at det kan skje allerede i januar.

Nabo Manchester City må klare seg uten Sergio Agüero, seriens kanskje beste spiller, i flere uker fremover. For å gjøre savnet så lite som mulig, har Manuel Pellegrini planer om å hente inn en spiss i januar. Daily Star melder at mannen Pellegrini har sett seg ut er ingen ringere enn Papiss Cissé. Senegaleseren har tidvis imponert stort denne sesongen, og står med syv scoringer på ni kamper for Newcastle. Pellegrini skal angivelig være villig til å kvitte seg med 200 millioner kroner for å få sin mann. Skulle han mislykkes, er Christian Benteke og Saido Berahino de neste på ønskelisten.

Men det er ikke bare spissene i Premier League som har imponert Pellegrini. Leiesoldat Frank Lampard skal i utgangspunktet til New York i januar, men ikke hvis City-manageren får det som han vil. Med Yaya Touré i Afrikamesterskapet i januar/februar, vil Pellegrini svært gjerne beholde Chelsea-legenden ut sesongen, skriver TeamTALK. «Frank er en veldig viktig spiller for oss, og vi kommer til å få klarhet i hva som skjer videre før desember er ute», er chileneren sitert på.

En annen Chelsea-legende, John Terry, er på utgående kontrakt, men José Mourinho skal være villig til å forlenge midtstopperens kontrakt. 34-åringen har vært i klubben siden 1998, og Daily Mail skriver at han mest sannsynlig blir å se på Stamford Bridge også i 2015/2016-sesongen. 

Vi fortsetter med Chelsea. Eden Hazard har en kontrakt som strekker seg ut 2017, men skal allerede være like ved å forlenge den kontrakten. Daily Express skriver at 23-åringen er svære nære å forlenge kontrakten ut 2019-sesongen - og at han vil få en lønnsforhøyelse. Den nye ukelønnen skal angivelig ligge på småpene 200 000 britiske pund, rett i overkant av to millioner norske kroner.

En som ser ut til å ikke gå en like lys fremtid i møte, er Dejan Lovren. Midtstopperen ble hentet for over 200 millioner kroner i sommer, men har sjelden imponert på Anfield og er langt fra noe førstevalg for Brendan Rodgers. Nå skriver Daily Mirror at kroaten går en usikker fremtid i møte. Medspillerne skal angivelig se på Lovren som «et svakt ledd i laget», men enn så lenge har tilbud fra andre klubber latt vente på seg.

Southampton har etter en fantastisk start på sesongen fått det noe tråere, og står med tre tap på de siste tre kampene. Da passer det selvsagt at januar er rett rundt hjørnet, og skal vi tro Daily Mirror har Ronald Koeman sett seg ut en tidligere Manchester City-spiller. Javi García gikk til Zenit St. Petersburg i sommer, men den russiske klubben skal nå være villig til å kvitte seg med midtbanespilleren etter at de røk ut av Champions League tidligere denne uken. Zenit måtte ut med i overkant av 130 millioner kroner for å hente García, men det er ventet at han vil være tilgjengelig for mindre enn det så fort vinduet åpner.

En som imidlertid neppe kommer til å flytte på seg, er gode, gamle Robbie Keane. Spissen tjener til livets opphold (og vel så det) i LA Galaxy, men det har tidligere blitt rapportert at Harry Redknapp var lysten på å hente han til QPR og Premier League. Til Daily Mirror sier Redknapp at det neppe kommer til å skje. Ifølge 'Arry har ikke QPR forhørt seg om Keane, og LA Galaxy skal uansett ikke være interessert i å selge.