Igor Vetokele, Charlton Athletic.
Igor Vetokele, Charlton Athletic.

Sjekk Rekdals lørdagstrippel

Håndplukket tre kamper fra engelsk fotball - les tips og ekspertanalyse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

CHARLTON - BLACKPOOL (CHAMPIONSHIP) H: 1,75 U: 3,25 B: 3,90
Charlton er 1-4-1 på de seks siste kampene, og hverken scorer eller slipper inn spesielt mye mål. Tapet kom mot topplaget Ipswich. Kaptein Johnnie Jackson er ute med skade for hjemmelaget, det samme er Franck Moussa, Simon Church og Rhoys Wiggins. Blackpool har vært i katastrofal form etter å ha skiftet ut nesten hele spillerstallen i sommer. Men i det siste har de tatt en del poeng. De tok sin første seier siden oktober med 1-0 over Birmingham City sist, og har spilt en del uavgjort før det. Bortelaget har ingen nye skader, men Rekdal tror Charlton tar denne på hjemmebane.

 

BURTON ALBION - HARTLEPOOL (LEAGUE 2) H: 1,55 U: 3,40 B: 4,75
Burton Albion, som trenes av den gamle spiss-stjernen Jimmy Floyd Hasselbaink, er en utfordrer til opprykk i League 2. Her må de vinne for å være med de andre lagene i toppen, og det er på tide etter en uavgjort og et tap på de to siste kampene. Burton Albion har tre mann på vei tilbake fra skade i tillegg til høyreback Phil Edwards fra suspensjon. Hartlepool ligger på bunnen av tabellen, og står med fire strake tap. Det siste et pinlig hjemmetap for Blyth Spartans i FA-cupen. De står uten trener akkurat nå. Det kan muligens ha en positiv effekt, men dette laget er svakt, og Burton Albion bør klare å slå dem greit.

 

OLDHAM - YEOVIL (LEAGUE 1) H: 1,65 U: 3,35 B: 4,10
Denne kampen er spesiell da Oldham-trener Lee Johnson møter sin far og Yeovil-trener Gary på sidelinjen til duell. Oldham ligger på kvalikplassene til Championship, men har en luke på syv poeng foran seg. De må vinne for å holde følge i toppen, og tok en råsterk 3-0 seier borte mot Rochdale forrige seriekamp. Sist tapte de 0-1 for Doncaster i FA-cupen. Yeovil ligger nest sist i divisjonen men det er jevnt, og de kan klatre flere plasser med seier her. Sist i serien tapte de 0-2 for Preston. Oldham får tilbake flere spillere fra skade, mens Yeovil sliter med både skader og suspensjoner.