BRUDD: Tor Espen Helle fra Valle i Setesdalen og Sissel Helling Eskildsen fra Mandal (27) ble ikke et par. Foto: TV 2
BRUDD: Tor Espen Helle fra Valle i Setesdalen og Sissel Helling Eskildsen fra Mandal (27) ble ikke et par. Foto: TV 2

Brudd for «Jakten»-paret

Tor Espen Helle (35) og Sissel Helling Eskildsen (27) går hvert til sitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Setesdals-bonden Tor Espen Helle (35) og Sissel Helling Eskildsen (27) har gått hvert til sitt, og klarte ikke å finne gnisten som skulle til etter Jakten på Kjærligheten, skriver Lindesnes Avis.

Ingen gnist

Tor Espen valgte Mandalsjenta Sissel til slutt i årets Jakten på Kjærligheten.

Men da kameralampene sluknet og paret hadde vært sammen en stund, fant de ut i begynnelsen av november at gnisten ikke var tilstede.

Det er trist at det gikk den veien, men det er bedre å finne ut av det nå og ikke om et halvt år. Gnisten var dessverre ikke tilstede, sier Tor Espen Helle til TV 2.

Venneflokken

At det var forelskelse i luften i høst la hverken Sissel eller Tor Espen skjul på. Etter et besøk i Mandal hvor Tor Espen traff venneflokken til Sissel, var hun veldig glad.

– Det var veldig gøy å ta med Tor Espen til mine venner og se at praten går i ett. At de er interesserte i å høre hva han har å si og motsatt. Jo mer tid vi får sammen jo bedre liker vi hverandre, så det kribler litt ekstra, sa hun til TV 2.

Fortsatt venner

Men gnisten var dessverre ikke tilstede, og paret valgte å gå fra hverandre, men de skilles som gode venner.

– Vi er fortsatt venner på Facebook og på Snapchat. Jeg skal nok finne meg ei dame, og jeg har allerede fått litt interesse. Men nå vil jeg feire jul, og ikke stresse med å date noen, avslutter Tor Espen til TV 2.

Det har ikke lykkes TV 2 å få kontakt med Sissel Helling Eskildsen.