Adelén rødmet da boybandguttene sang for henne

Adelén skulle gi gutta råd om sosiale medier, og ble flau da bandet begynte å synge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I flere måneder har medlemmene i Prosjekt : Boyband jobbet hardt og innstendig for å forsøke å bli Norges nye, store boyband. På veien har de fått opplæring i studio, dansing, styling og oppførsel. 

En av de viktigste elementene for å bli stor og vellykket i dag, er å lykkes i sosiale medier. For å lære guttene om hvordan man skal oppføre seg, kom superstjernen Adelén Rusillo Steen (18), som blant annet har klart å få med en låt på VM-albumet og bli kåret til beste norske artist av MTV.

Men da guttene setter ut i sang, har artisten vanskelig for å vite hvor hun skal gjøre av seg.

– Herregud, nå rødmer jeg, faktisk! sier hun og flirer.

– Dette er boyband-materiale. De har sjarmen, de har selvtilliten, og de ser veldig bra ut, sier Adelén.

– Noen vil ha en klump i magen

Adelén deler sine erfaringer med medier og sosiale medier med guttene.

– Når dere kommer i offentligheten, så blir det skriverier om dere i avisene, og det er veldig gøy. Jeg har vært der selv. Mamma og pappa har en svær bunke med blader med meg i, forteller hun.

Men all oppmerksomheten fører ikke bare godt med seg, og man må være forberedt på en del negativt tilbake også, forklarer Adelén.

– Hvis dere ser i kommentarfeltene, så kommer det til å være en del negative kommentarer. Det kan hende noen av dere er steinharde, men jeg tror noen av dere vil ha en klump i magen, sier hun.

– Man tror at man skjønner det, det tenkte jeg også. Men når det kommer til det, så blir man overrasket likevel, forteller Adelén.

Ble betatt

Guttene får også rådgiving av Gina Hvidsten, som er god på sosiale medier.

– Det er veldig viktig å være seg selv hundre prosent, smile og være glad. Det er det som får noen til å bli betatt. De føler at det lille smilet der er til seg, at teksten kan være om dem. Det er bare å dra fram smilet, synge og ha det gøy, sier Gina.

Da hun hører gutta synge, blir hun sjarmert:

– Jeg ble helt målløs, jeg. Jeg ble veldig, veldig, veldig sjarmert. Hver av guttene hadde hver sin måte å sjarmere meg på, sier Gina.