DISKER OPP TIL JUL: Mesterkokkene Lars Lian og Arne Brimi serverer de deiligste retter til jul. Foto: TV 2
DISKER OPP TIL JUL: Mesterkokkene Lars Lian og Arne Brimi serverer de deiligste retter til jul. Foto: TV 2

Arne Brimi og Lars Lian disker opp til jul

Her er oppskriftene fra Brimi og Lian - Julespesial!

Mesterkokkene Arne Brimi og Lars Lian disker opp med den deiligste julemat, sammen med vinekspert Christer Berens. Her får du oppskriftene! Oppskrifter fra Arne Brimi Julerakfisk Skjær rødløk i skiver som lunes i tørr stekepanne på svak varme for å få frem sødmen.Rødløk finhakkes og kokes i ca 2-3dl hveteøl (eller annet godt øl), litt salt og pepper.Rakfisken filiteres og kuttes i mindre biter. Smakes til med en klunk (1-2

Mer innhold fra TV 2