SKAL VI VÆRE VENNER? Skal vi lege sammen du og jeg? Raheem Sterling og Cristiano Ronaldo kan få mange muligheter til å leke sammen dersom Liverpool-spilleren havner i Real Madrid. Foto: Adam Davy/PA Wire.
SKAL VI VÆRE VENNER? Skal vi lege sammen du og jeg? Raheem Sterling og Cristiano Ronaldo kan få mange muligheter til å leke sammen dersom Liverpool-spilleren havner i Real Madrid. Foto: Adam Davy/PA Wire.

Fotballryktene:
– Real Madrid med bud på Sterling

Og Manchester United vil gjøre David de Gea til verdens best betalte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Do they know it's Christmas? Vel, det er slett ikke sikkert. For mens andre tar juleferie, så må fotballspillerne jobbe overtid i høytiden.

Kampene kommer på løpende bånd, og mens vi andre er i gang med julebesøkene, spilles det kamper i hele romjulen.

Og mens spillerne er i aksjon på banen, så er speidere og forhandlere spredt over hele verden for å få på plass de nødvendige byggeklossene for å bygge laget opp i toppen på nyåret.

Men for noen holder hele byggverket på å falle sammen også. For ett år siden stormet Liverpool mot toppen av Premier League-tabellen. Men i sommer ble Luis Suarez solgt til Barcelona. Dermed forsvant den viktigste bidragsyteren i suksessesongen. Og lyskene til Daniel Sturridge bukket under for det ekstra ansvaret han fikk på skuldrene sine. Dermed er det bare Raheem Sterling igjen av klubbens giftige angrepstrio. Nå er det klart at kontraktsforhandlingene med 19-åringen er gått i stå for de røde, og da begynner gribbene å sirkle over Anfield. Ifølge Daily Star kan Real Madrid komme med et bud på hurtigtoget. Så får Liverpool-fansen drømme om at Rickie Lambert og Mario Balotelli slår ut i full blomst, slik at den gamle angrepstrioen fort blir glemt.

En angriper som kan være et alternativ for Liverpool er Fernando Torres. AC Milan har kommet frem til at de kan få inn noe bedre i januar, og vil avslutte lånet fra Chelsea. Men Chelsea vil ikke ha spanjolen tilbake, og vil gi ham bort dersom noen Premier League-klubber er interessert, skriver Daily Mirror. Og Torres scoret til og med mål da han var i Liverpool sist.

West Ham er litt der Liverpool var forrige sesong. Mot alle odds kjemper de i toppen og kan med litt flaks stikke av med en Champions League-plass. Og da kommer det ikke på tale å svekke troppen i januar. Midtstopperen Winston Reid er bosmanspiller til sommeren, men manager Sam Allardyce har ingen planer om å selge newzealanderen billig for å få noe igjen for ham. Både Arsenal og Liverpool kan tenke seg Reid, men «Big Sam» skal ha minst 200 millioner kroner for å la ham gå i januar, melder Daily Mirror.

Arsenal-manager Arsene Wenger har nå planer om å vise muskler på overgangsmarkedet. For nå har han planer om å handle fra øverste hylle. Og han vil bruke sine franske overtalelsesevner så godt han kan. Ifølge Daily Express har nemlig Wenger funnet ut at han vil ha Juventus-spilleren Paul Pogba som sin nye midtbanegeneral. 21-åringen signerte en ny kontrakt med Juventus i høst, men Wenger vil krype opp mot en halv milliard for å lokke Pogba til London.

Morgan Schneiderlin er et annet alternativ for The Gunners. Franskmannen har vært blant Southamptons beste spillere så langt denne sesongen, men har ikke lagt skjul på at han gjerne vil prøve seg på et høyere nivå - og da gjerne i Champions League. Både Arsenal og Tottenham er interessert, men det spørs om Europa-liga er like interessant for 25-åringen. Nå har Schneiderlin gitt Southampton beskjed om at han ikke kommer til å signere noen ny kontrakt, skriver Daily Star. Men manager Ronald Koeman gir klart uttrykk om at det er uaktuelt å selge i januar, melder Daily Mirror.

Joel Campbell fikk en sjelden sjanse til å vise seg frem da Arsenal møtte Galatasaray i Champions League på tirsdag. Men han havnet helt i skyggen av Lukas Podolski, som scoret to ganger. Mye tyder på at costaricaneren blir leid ut siste halvdel av sesongen, og ifølge Daily Mirror har Stoke allerede kontaktet The Gunners med tanke på å gi Campbell kamptrening det neste halve året.

Det spørs om Manchester United hadde vært noe topplag uten David de Gea denne sesongen. Den spanske ballstopperen har reddet en rekke poeng for dem denne sesongen, og klubbledelsen har innsett at de har verdens kanskje beste keeper i øyeblikket. Og at Real Madrid ønsker å hente ham hjem til Spania. De vet også at de Gea har slitt med hjemlengsel, og at Real Madrid kan tilby ham muligheter til å vinne noe. Derfor prøver de nå å friste med enorme pengesummer for å få ham til å bli. Ifølge The Sun vil de gjøre de Gea til verdens best betalte keeper dersom han signerer en ny kontrakt på Old Trafford.

Det har versert rykter om at tidligere Manchester United-kaptein Nemanja Vidic er på vei tilbake til klubben. Men det blir nå på det sterkeste avvist av hans agent. Silvano Martina sier til Calcio Mercato at det er ren løgn at serberen vil bort fra Inter.

Newcastle og Everton er blant klubbene som har speidere på plass når Henning Bergs Legia Warszawa er i aksjon. Årsaken er den 20 år gamle midtbanespilleren Ondrej Duda. Duda har imponert både for klubblaget og landslaget denne sesongen, og er også ønsket av Napoli, skriver The Sun.

Queens Park Rangers er på spissjakt, og manager Harry Redknapp har først og fremst sett på dem på over 30 år. Men nå har han også funnet en mann for fremtiden. Ifølge Daily Mail har klubben kommet til enighet med Galway om en overgangssum for 18-åringen Ryan Manning