SIST GANG I SØKELYSET: Ole Gunnar Solskjær på Cardiff-benken. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
SIST GANG I SØKELYSET: Ole Gunnar Solskjær på Cardiff-benken. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix

Solskjær bryter tausheten

Ole Gunnar Solskjær viser seg offentlig for første gang siden han fikk sparken i Cardiff når han gjester Sky Sports-studio.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-Liverpool på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no søndag kl. 14.30.

18. september fikk Ole Gunnar Solskjær sparken i Cardiff.

Siden den gang har Solskjær om ikke gått under jorden, så i alle fall holdt en særdeles lav profil i mediene.

I helgen blir derimot imidlertid søkelyset rettet mot den tidligere Manchester United-spissen igjen. Ole Gunnar Solskjær skal nemlig være gjest i Sky Sports-studio i forbindelse med søndagens storkamp i Premier League: Manchester United-Liverpool.

Det var Gary Neville, tidligere lagkamerat med Solskjær og nå fast ekspert for Sky Sports, som kom med nyheten via sin Twitter-konto.

– Ole Gunnar slår følge med meg og Jamie Carragher i studio søndag! Kampen er klar. Hvis vi trenger et mål kommer han innpå, skrev Neville.

Og da må Solskjær snakke, selv om det nok blir mer fokus på hans tidligere fotballkarriere enn managerkarrieren som tok en foreløpig slutt da Cardiff sa at nok var nok.

I Norge ser du Manchester United-Liverpool på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no søndag kl. 14.30.

Praten vil trolig handle mer om hans spillerkarriere og tidligere møter med Liverpool enn managerkarrieren. Neville la ved en video av da nordmannen scoret vinnermålet mot Liverpool i en FA-cupkamp på vei mot den historiske «trebelen» i 1999.

Solskjær har vært stum som en østers etter exiten fra The Bluebirds. Det kommer han også til å være helt til sluttpakken er i boks. Det er nemlig kontraktfestet i Solskjærs avtale med klubben.

– Ole Gunnar har hatt lyst til å kommentere saken i pressen, men han overholder det som står i avtalen, og ødelegger ikke det som allerede er inngått, sa Solskjærs personlige rådgiver Jim Solbakken etter at nordmannen måtte gi seg i Wales.