JULESANG : Angelina Jordan har gitt ut en ny julesingel hvor hun synger gamle juleklassikere. Foto: Stella Pictures
JULESANG : Angelina Jordan har gitt ut en ny julesingel hvor hun synger gamle juleklassikere. Foto: Stella Pictures

Angelina fikk skryt av julenissen

Fortalte at han hadde hørt henne synge på radio.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norske talenter-vinner Angelina Jordan (8) kom fredag med sin aller første utgivelse: julesingelen My Christmas.

Åtteåringen med den voksne stemmen som har imponert en hel verden har covret tre kjente og kjære julelåter: «White Christmas», «I Saw Mommy Kissing Santa Claus» og «Silent Night».

– Hvorfor har du valgt akkurat disse sangene?:

– White Christmas er en klassisk julesang, og jeg liker budskapet om at det må være snø i jula,da jeg selv er født på vinteren og elsker snø. Silent Night er en nydelig julesang med et vakkert budskap. I saw Mommy kissing Santa Claus, er en morsom og humørfylt sang, som jeg valgte med tanke på mamma, sier Angelina til TV 2.

Mormor

Angelina skal selv feire jul hos mormoren sin og resten av familien. Hennes største ønske til jul er at alle barn får sine ønsker oppfyllt.

– Jeg var nettopp i Tyskland hvor vi samlet inn 16 millioner Euro til barn i nød. Jeg ønsker at mine julelåter skal spre juleglede, sier Angelina til TV 2.

Skryt av julenissen

Angelina gleder seg som alle andre barn til jul, og håper hun får oppleve det samme som hun gjorde i fjor. Da kom julenissen med en hyggelig beskjed til henne.

– Det var i fjor da julenissen kom med gaver, da fortalte han at han hadde hørt meg synge på radio. Jeg ble så glad!, avslutter Angelina til TV 2.