PLANLEGGER SAMARBEID: Pål «OnklP» Tøien har allerede pratet om samarbeid med Jonas Fjeld og Lene Nystrøm. Foto: Sebastian Ludvigsen/TV 2
PLANLEGGER SAMARBEID: Pål «OnklP» Tøien har allerede pratet om samarbeid med Jonas Fjeld og Lene Nystrøm. Foto: Sebastian Ludvigsen/TV 2

OnklP har allerede nye planer med «Hver gang vi møtes»-gjengen

OnklP: – Det er veldig dumt hvis vi ikke skulle utnytte oss av dette her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Allerede før den nye sesongen av «Hver gang vi møtes» har startet, har artistene begynt å planlegge samarbeid med hverandre.

Pål «OnklP» Tøien (30) ble underveis i innspillingen invitert til å samarbeide med flere artister.

– Hovedsakelig med Terje. Fordi han jobber med låtskrivere på den måten at han komponerer en melodi og synger på noe han kaller Svelvik-engelsk. Tulleengelsk. Og så sender det til en tekstforfatter. Han er hypp på å gjøre den rutinen med meg. Han var jævlig hypp på noen av mine tekster. Det er sykt kult. Da skal jeg gjøre noe fett, sier OnklP til TV 2.

Hip hop-artisten nevner også Lene Nystrøm og Thom Hell som fremtidig samarbeidspartnere.

– Og så er det Lene, da. Jeg har noen ideer for Lene. Thom har sendt meg tracks allerede. Det er veldig dumt hvis vi ikke skulle utnytte oss av dette her. Det er som unge som er på ferie og blir helt forelsket, og så reiser man hjem etter 14 dager og lover å holde kontakten. Jeg håper ikke det blir sånn. Det gjenstår å se.

– Det er et slags veiskille for meg

OnklP er svært takknemlig for at han ble «invitert inn i det gode selskap», og sikter til våren 2014 da han gjorde stor suksess med OnklP og de fjerne slektningene og samtidig gikk konkurs.

– «Hver gang vi møtes» er et slags veiskille for meg. Forespørselen om å bli med kom i en spesiell tid da ting gikk jævlig dårlig og jævlig bra samtidig. Det betydde en del for meg å få denne muligheten. Jeg hadde ikke forberedt meg så mye på prating og sånne ting, jeg hadde masse tanker bak låtene. Jeg ville at det skulle være kult. Det er en bra plattform å gjøre musikken sin på, og jeg følte at jeg fikk vist at jeg kan skape ting. Det er dritkult. Det er prime time-TV og jeg har aldri fått noen sånn forespørsler før.

Å være med i flere realityserier er dog uaktuelt.

– Jeg har sagt tusen ganger at med mindre det er «Hver gang vi møtes», så gidder jeg ikke, ass.