BLE SKUTT OG DREPT: Twilight-skuespilleren og tv-personligheten Stephanie Moseley ble drept mandag morgen lokal tid i Los Angeles. Foto: All Over Press
BLE SKUTT OG DREPT: Twilight-skuespilleren og tv-personligheten Stephanie Moseley ble drept mandag morgen lokal tid i Los Angeles. Foto: All Over Press

Twilight-drapet:

Drapsmannen rappet om å drepe kjæresten – mandag skjedde det

«Jeg kunne bare drept oss begge og gått ut med et smell».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En hel verden er i sjokk etter at Twilight-skuespilleren Stephanie Moseley ble skutt og drept i badekaret av sin ektemann, rapperen Earl Hayes

Drapet skjedde mandag morgen lokal tid i Los Angeles, og etter å ha drept Moseley, vendte Hayes pistolen mot seg selv om tok sitt eget liv.

Rappet om å drepe

Torsdag skriver TMZ.com at Hayes rappet om et liknende scenario allerede for fire år siden. Da spilte han inn en sang med tittelen Suicide, hvor han sang blant annet: 

«I could just kill us both, go out with a smash» (Jeg kunne bare drept oss begge og gått ut med et smell)

Også de andre strofene har skremmende stor likhet med det som skjedde, og viser at tanken på et selvmordsdrap kanskje ikke var ny for rapperen:

Shoot your girlfriend or when you get surrounded by cops.
F**k the real life shoot it out and do your time on the spot.

Make a family crying with your girl and their hearstses.
Take somebody with you who really didn't deserve it.
Show everybody that life just ain't perfect.
And when you get mad, it's time to close curtains,
Cuz this song is for you.

– Vil dø for respekt

I en annen sang, med tittelen «Introducing Hayes», synger han «I want respect even if I got to die for it. Even if my family gotta stand over my casket and cry for it» (Jeg vil ha respekt, uansett om jeg må dø for det. Uansett om familien min må stå over kista mi og gråte for det).

Drapet ble begått mens Hayes snakket med bokseren Floyd Mayweather på facetime. Han skal ha vært rasende i telefonsamtalen og beskyldt kona for utroskap. 

Mayweather skal ha forsøkt å overtale han til å la være å skyte, men forgjeves.

I leiligheten der drapet fant sted er det beslaglagt store mengder med narkotika. Det skal være funnet marihuana til en markedsverdi på 300.000 kroner.