NØLER MED Å SIGNERE: Raheem Sterling skal være usikker på fremtiden.
NØLER MED Å SIGNERE: Raheem Sterling skal være usikker på fremtiden.

– Sterling ikke i nærheten av å forlenge med Liverpool

Engelsk avis hevder at Liverpool sliter med å få stjernen til å skrive under en ny avtale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter den fantastiske fjorårssesongen sliter Liverpool nå stort med å levere varene.

Tirsdag røk Merseyside-klubben ut av Mesterligaen, mens de i ligaen ligger på niendeplass, hele femten poeng bak Chelsea.

Nølende Sterling
Med Luis Suárez borte fra klubben og Daniel Sturridge ute med skade har Brendan Rodgers fått seg en real utfordring.

Nå skal Raheem Sterling i tillegg være usikker på Anfield-fremtiden. Ifølge  Henry Winter i The Telegraph er Liverpool foreløpig ikke i nærheten av å få stjernespilleren til å forlenge med klubben.

Sterling, som i dag tjener rundt 300 000 kroner i tillegg til bonuser for førstelagsspill, er tilbudt rundt 700 000 kroner i uken pluss store bonuser for å ta klubben videre i de store turneringene. 

Til tross for en lønnsøkning på 400 000 i uken skal Sterling likevel ikke latt seg imponere nevneverdig.

Vingen har det siste året slått gjennom på det engelske landslaget og ble i sommer linket til storklubber som Real Madrid og Paris Saint-Germain. Han har likevel vært klar på at Anfield er stedet han ønsker å være.

Fikk kritikk
Tidligere i sesongen ble det mye oppstyr da Sterling før EM-kvalifiseringskampen mot Estland ga Roy Hodgson beskjed om at han var for sliten til å spille.

Kritikerne fikk ekstra bensin på bålet da 20-åringen bare dager seinere ble observert på byen sammen med Danny Welbeck og Alex Oxlade-Chamberlain.

Den gangen tok Brendan Rodgers spilleren i forsvar.

– La meg fortelle dere noe. Det har vært minst fem ganger tidligere hvor Raheem har sagt han har følt seg sliten foran kamper, men han har aldri nektet å spille. Vi har tatt det til oss det han har sagt, og vurderte situasjonen fortløpende. Jeg hvilte ham mot Aston Villa, og vi tapte kampen. Men det var vår avgjørelse, og bare vår. Forrige sesong sa han at han var sliten før kampen mot Manchester City. Vi vant 3-2 og han var banens beste. Poenget mitt er at du må rådføre deg med dine egne folk og ta dine egne avgjørelser, rett eller galt, sa han.

Sterling spiller sin hundrede kamp for Liverpool når laget møter Manchester United på Old Trafford til helgen.

Et oppgjør Liverpool vant 3-0 forrige sesong.