VINNERDUO: Nemanja Vidic og Patrice Evra var en del av laget da Chelsea ble slått i Mesterliga-finalen i 2008. Foto: Bernat Armangue/AP Photo
VINNERDUO: Nemanja Vidic og Patrice Evra var en del av laget da Chelsea ble slått i Mesterliga-finalen i 2008. Foto: Bernat Armangue/AP Photo

Fotballryktene: – Manchester United re-signerer eks-kaptein

Og Manchester Citys seier i Mesterligaen onsdag kan også åpne opp for en ny stjerne til Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kimer nå snart til julefest, men ikke lenge etter at julen er omme kimer det trolig også til kjøpefest på de britiske øyer.

Avisene er i hvert fall fulle av rykter om dagen, og torsdagens spalter er intet unntak. 

Så gjenstår det å se om noen av ryktene blir sanne i januar. Ønskelistene for jul er i hvert fall i ferd med å bli skrevet.

Noen av de supporterne som har lengst lister er muligens Manchester United, og i hvert fall når det gjelder de defensive ønskene. Ifølge Daily Star kan et gammelt ønske være i ferd med å re-oppfylles. Tabloidavisen skriver at Louis van Gaal er enig med Inter om at eks-Manchester United-kaptein Nemanja Vidic returnerer til drømmenes teater.

33 årige Vidic skal dog ikke være den eneste som blir rød djevel i januar. Ifølge The Independent skal Romas Mesterliga-exit onsdag ha åpnet dørene for at Kevin Strootman blir Manchester United-spiller allerede når vinduet åpner på nyåret. Dermed kan United-fansen sende et stort takkekort til sine lyseblå naboer fra Manchester City, som slo ut nettopp Roma av Europas gjeveste klubbturnering onsdag.

En annen midtbanespiller som skal være på Louis van Gaals blokk er Christoph Kramer. Mannen som er mest kjent for å ikke huske VM-finalen fikk nye minutter i rampelyset da han scoret et utrolig selvmål tidligere denne sesongen.

Les også: – Jeg tenkte «faen», så tenkte jeg «faen» en gang til, og så bare «helvete»
Les også: Nordtveit om lagkameratens flaue selvmål: – Jeg trodde ikke det jeg så

Nå kan 23-åringen være på vei til engelsk fotball, om en skal tro TalksportManchester United-interessen har i hvert fall vært kjent lenge i tyske medier. Så spørs det om ikke interessen fra Real Madrid gjør at Kramer havner i La Liga i stedet for Premier League, slik hans landsmann Toni Kroos gjorde i sommer.

En annen som kan skifte fra en stor europeisk liga til en annen er Martin MontoyaBarcelona-backen har vært lenket til Premier League i form av både Liverpool og Arsenal, men ifølge Express skal nå Serie A-giganten Juventus være interessert i å snappe 23-åringen foran nesene på Brendan Rodgers og Arsène Wenger.

Kanskje burde både Liverpool og Arsenal i stedet se til egen liga for forsterkninger i bakre rekker. I Hull er nemlig en av klubbens stødigste forsvarere de siste årene, Curtis Davies, havnet litt i bakleksa. Daily Mail skriver at 29-åringen nå lenkes til Sunderland og Leicester, etter å ha mistet plassen til James Chester de siste to kampene. Hull-kapteinen fortjener dog muligens en større arbeidsgiver enn som så.

Chelsea har de siste årene gjort butikk av å låne ut spillere til hele verden, og nå kan nok en av dem være på vei bort fra klubben på permanent vis. Thorgen Hazard, som er utlånt til Borussia Mönchengladbach, er nemlig ifølge Daily Mail åpen for å gjøre overgangen permanent. Eden Hazards lillebror har ennå ikke spilt en kamp under José Mourinhos ledelse.

En annen utlånt Chelsea-spiller er Fernando Torres. Den tidligere Liverpool-stjernen er for øyeblikket inne i sitt første av det som skal være fire halvår i AC Milan-drakt, men ifølge Express kan oppholdet bli kortere enn først antatt. Italienerne skal være interessert i å terminere det toårige lånet, og dermed kan spanjolen være tilbake i Premier League etter nyttår.

En som kan være på vei motsatt vei - fra Premier League til Serie A - er Crystal PalaceYannick Bolasie. Den dribleglade vingen har de siste ukene vist triks av ypperste verdensklasse, og nå skal Napoli-trener Rafael Benitez ifølge London Evening Standard være interessert i å hente 25-åringen til sin italienske klubb.

Se også: – Slike finter gjør ikke Ronaldo en gang

Dersom Milan returnerer Torres til Chelsea blir det trolig et nytt salg eller utlån på spanjolen, for på Stamford Bridge skal José Mourinho nemlig være etter enda en ny spiss. 17 år gamle Daniel Agyei fra AFC Wimbledon kan i hvert fall ifølge Mirror være neste mann inn portene i Vest-London. Avisen skriver også, selvsagt, at han kan bli umiddelbart utlånt til gamleklubben dersom han signeres.