Nå er Messi mestscorende i alle europeiske turneringer

Zlatan Ibrahimovic scoret først, men så svarte Barcelonas stjernetrio Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez på tiltale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona - PSG 3-1:

PSGs storstjerne Zlatan Ibrahimovic har et anstrengt forhold til gamleklubben Barcelona. Svensken hevdet at han ble presset ut av den daværende treneren Pep Guardiola.

I onsdagens storkamp mellom PSG og Barcelona brukte superspissen bare 15 minutter på å score på Camp Nou.

Scoret igjen mot gamleklubben
33-åringen sendte PSG i ledelsen fra kloss hold, og jublet hemningsløst på sin tidligere hjemmearean.

Scoringen var Ibrahimovics tredje totalt mot sin tidligere arbeidsgiver, og den andre fulltrefferen i Mesterligaen så langt denne sesongen.

– Et vidunderlig angrep der Zlatan viste sin status i laget gjennom å endre posisjon. Og målet feiret ham på skikkelig vis, sa den tidligere svenske fotballtreneren og TV-eksperten Bosse Petersson om målet, ifølge Aftonbladet.

Messi, Neymar og Suarez våknet
Det tok imidlertid ikke lang tid før Barcelona og Lionel Messi svarte PSG og Zlatan.

Fire minutter senere dukket Lionel Messi opp på bakerste stolpe, og satte innlegget fra spissmakker Luis Suárez kontant i nettaket.

Scoringen var Messis 75. mål totalt i Mesterligaen, og er dermed sammen med Raul den mestscorende spilleren i alle europeiske turneringer (Mesterligaen og Europaligaen samlet). Begge har 75 mål, men Messi kommer garantert snart til å stikke ifra den spanske Real Madrid-legenden.

Like før pause var det en annen av Barcelonas stjernetrio, brasilianske Neymar, sin tur til å vise frem noen av sine enorme fotballferdighter.

På mesterlig vis skrudde han ballen i mål bak PSGs keeper fra 25-30 meters hold. Ballen duppet inn i lengste hjørnet, og PSGs sisteskanse Salvatore Sirigu var helt sjanseløs.

Sikret gruppeseieren
Etter sidebyttet økte Luis Suárez til 3-1 for Barcelona, og punkterte dermed kampen. PSG hadde gode muligheter til å redusere, men Barcelona «eide» ballbesittelsen og kontrollerte inn til seier.

Seieren sørget for at Barcelona vant gruppe F med 15 poeng totalt, mens PSG og Zlatan Ibrahimovic måtte ta til takke med andreplassen og 13 poeng etter seks kamper i gruppespillet.