HOCKEYFAMILIE: Espen Shampo Knutsen og kona Fanny Jahre sammen med barna Mille (8 mnd) og Marius (2,5). Foto: Vegard Normann
HOCKEYFAMILIE: Espen Shampo Knutsen og kona Fanny Jahre sammen med barna Mille (8 mnd) og Marius (2,5). Foto: Vegard Normann

Kona Fanny om Shampo: – Han er en myk mann

VIF-treneren filmet kona på fødestua. Se Iskrigerne-klippet her! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveldens episode av «Iskrigerne» blir det travelt for trener Espen Shampo Knutsen som venter på at kona Fanny Jahre skal føde før den viktige kampen mellom VIF og Stavanger starter. 

Filmet på fødestua

Fanny selv synes det er spennende å se seg selv på TV i fødesenga på sykehuset, selv om hun ikke fikk med seg Espens filming i øyeblikket. 

– Jeg fulgte ikke helt med da han filmet. Jeg var et helt annet sted, så fikk det ikke med meg. Jeg var ikke sikker på om vi skulle levere den filmen, men følte ikke det var farlig heller. Nå rakk jo Espen kampen, så det var litt gøy, sier hun. 

PRIVAT VIDEO: Fanny Jahre få timer før fødselen starter for alvor.
PRIVAT VIDEO: Fanny Jahre få timer før fødselen starter for alvor.

I ettertid har også Espen avslørt at det ikke var lett å trene laget sitt under kampen etter en så intens opplevelse i forkant.

– Jeg må innrømme at jeg ikke akkurat hadde fullt fokus på kampen – akkurat der og da i hvert fall. Det var ikke enkelt, avslørte han tidligere på Senkveld. 

– Ikke for streng

Den siste tiden har Espen fått kritikk på sosiale medier etter Iskrigerne-episoden der han sparker stjernespilleren Eric Chouniard. Spilleren sier «fuck off» til treneren etter å ha vist laber innsats både på og utenfor isen. Fanny synes likevel ikke Espen var for streng i sin avgjørelse.

GLAD I BARNA: Espen Shampo Knutsen sammen med datteren Milla.
GLAD I BARNA: Espen Shampo Knutsen sammen med datteren Milla.

– Det synes jeg ikke. Det var ikke bare en seanse med han spilleren, og de hadde blitt advart på forhånd. Man snakker ikke sånn til treneren sin. Det var ingen som likte han, og han passet dårlig inn i gruppa. Begeret rant over, og så er det jo klippet for TV i ettertid, sier hun. 

Myk mann

Bildet hun har av ektemannen avviker ikke mye fra det hun ser på TV gjennom «Iskrigerne». 

– Jeg synes bildet vi ser av han er ganske naturlig. Han virker veldig streng og vi ser mye kjefting, men han skryter mye også uten at vi ser det på TV. Han er seg selv, sier Fanny, som tilføyer at han aldri kjefter unødvendig. 

Som mann og far er han likevel ikke helt som i hockeygarderoben. 

– Han er ganske myk, men han vet hva han vil. Espen er en meget bra far, leken og trygg. Og veldig glad i barna sine, sier hun. 

Se «Iskrigerne» i kveld klokken 21.00 på TV 2 Zebra.