TØFFE TAK: John Arne Riise og APOEL risikerer å ryke ut av europacupene. AFP PHOTO /JACK GUEZ
TØFFE TAK: John Arne Riise og APOEL risikerer å ryke ut av europacupene. AFP PHOTO /JACK GUEZ

Rekdal tipper seier til Chelsea og Ajax

Tror John Arne Riise ryker ut av Europacupene. Sjekk kupongen og ekspertanalysen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BRISTOL CITY - COVENTRY CITY (FL TROPHY) H: 1,55 U: 3,40 B: 4,75
Begge lag hører hjemme i League One. Bristol City topper divisjonen med 39 poeng, mens Coventry ligger på 18. plass med 21. Her skal det være kvalitetsforskjell. Hjemmelaget står med to strake seire. 3-0 over Peterbrorough i ligaen, og 1-0 over Telford i FA-cupen. Coventry på sin side klarte bare 0-0 hjemme mot Walsall sist. Klubben har slitt økonomisk svært lenge, og var en stund utelukket fra sin egen hjemmebane. Det er fortsatt trange tider i Coventry, og her har de en meget vanskelig bortekamp.

 

CHELSEA - SPORTING (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,62 U: 3,55 B: 4,60
Chelsea er videre uansett, men Mourinho tolererer neppe hvileskjær. Særlig ikke siden motstanderen er portugisisk, og Mourinhos gamle arbeidsgiver hvor han jobbet som tolk for Bobby Robson. Chelsea tapte også 1-2 for Newcastle i helga, og gikk dermed på sitt første Premier League-tap. Å starte på en tapsrekke er utenkelig for Chelsea med tanke på den formen de har vist. Sporting har vist bra form i det siste, og står med fire strake seire. Sist vant de 3-1 over Boavista på bortebane, men selv om de kommer med mye selvtillit vil de nok få problemer mot Chelsea.

 

AJAX - APOEL NICOSIA (CHAMPIONS LEAGUE) H: 1,55 U: 3,70 B: 4,95
Her skal Ajax og APOEL gjøre opp om muligheten for å få spille Europa League. Lagene står med kun to og ett poeng i gruppa, så for Ajax holder det med uavgjort. Ajax er kanskje ikke det de en gang var, men det er meget viktig for dem å være med i europa til over nyttår. De knuste Willem II 5-0 på lørdag og viser form. John Arne Riise og APOEL vant 1-0 i en vanskelig bortekamp over Anorthosis Famagusta sist, og de leder hjemlig serie med klar margin. Forrige møte mellom disse lagene endte 1-1 i Nicosia. Her bør Ajax klare å vinne.