Ramsey med drømmetreff til liten nytte

– Ikke den beste idèen, sa Wenger om Ramseys fantastiske mål etter kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Galatasaray - Arsenal 1-4:

Før siste gruppespillkamp i Mesterligaens gruppe D var det meste avgjort.

Dortmund og Arsenal var sikret videre avansement. Anderlecht ville ende på tredje plass, mens Galatasaray ville bli sist i gruppen.

– Angre på Anderlecht-kampen

Spenningen stod om det ble Dortmund eller Arsenal som sikret seg gruppeseieren, og dermed et litt enklere utgangspunkt i trekningen til åttedelsfinalen. To poeng skilte Dortmund på første og Arsenal på andre plass.

Med 4-1 seier gjorde Arsenal jobben, men Dortmund tok et poeng hjemme mot Anderlecht og sikret seg gruppeseieren med bedre målforskjell.

Se video med høydepunktene øverst i saken. Video med tillatelse fra Viasat.

– Vi vant fire kamper og spilte en uavgjort. Når vi ser tilbake på gruppespillet kan vi angre på poenget vi kun fikk et poeng hjemme mot Anderlecht, sa Wenger til Skysports etter kampen ifølge BBC.

– Det er en del fantastiske lag i trekningen og vi må se hvilke lag vi får, fortsatte Wenger.

Rødtrøyene fikk nemlig en pangstart på oppgjøret i Istanbul. Lukas Podolski fikk en fantastisk pasning av Aaron Ramsey. Tyskeren banket ballen i krysset fra kort hold.

Drømmescoring av Ramsey

Åtte minutter senere fortsatte Arsenal-dominansen. Denne gangen byttet Ramsey rollen som servitør ut med rollen som målscorer. Arsenal kontrer på Galatasaray anført av Alex Oxlade-Chamberlain. Ballen overlater han til Ramsey som setter ballen ned i høyre hjørnet.

Waliseren hadde imidlertid mer krutt på lager. Arsenal fikk corner etter 29 minutter som heades ut av Yilmas. Ballen faller ned i bena på Ramsey som banker ballen i krysset fra 30 meter. En fantastisk scoring av waliseren.

– Når han skjøt tenkte jeg at det ikke var den beste idéen, men han klemte til og det fløy inn, fortalte en imponert Wenger.

Sneijder-perle

Galatasarays eneste sjanse i første omgang kom de Umut Bulut headet like utenfor etter 38. minutter. Tyrkerne skapte ikke de store sjansene og dermed gikk Arsenal til pause med en komfortabel ledelse.

DRØMMESCORING: Aaron Ramsey fikk drømmetreff fra 30 meter. Foto REUTERS/Murad Sezer
DRØMMESCORING: Aaron Ramsey fikk drømmetreff fra 30 meter. Foto REUTERS/Murad Sezer

Galatasaray gikk hardt ut etter pause, men det skapte ikke noe før 66 minutter spilt. Bulut fikk ballen på fem meter og skal kun sette ballen i mål i det tomme målet. Mertesacker får imidlertid kastet seg inn og blokkert skuddet.

Galatasaray fikk et trøstemål helt på tampen. Wesley Sneijder fikk et perfekt treff på sitt frispark etter 88 minutte og limte ballen i krysset. Nok en fantastisk scoring.

På overtid pyntet Podolski på resultatet og sikret Arsenal en enkel 4-1 seier.