RETNING LONDON: Edinson Cavani skal ønske seg en overgang til Arsenal i nyttårsgave. AFP PHOTO / MARTIN BUREAU
RETNING LONDON: Edinson Cavani skal ønske seg en overgang til Arsenal i nyttårsgave. AFP PHOTO / MARTIN BUREAU

Fotballryktene:
– Cavani frir til Arsenal

Og Louis van Gaal gir ikke opp Arjen Robben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå tennes tusen julelys, og i skyggen av dem jobber klubblederne på spreng for å få på plass forsterkninger på nyåret.

For det er ingen tvil om at januarvinduet 2015 kommer til å bli et av de mer aktive januarvinduene de siste sesongene.

Flere klubber underpresterer som følge av ubalanserte spillerstaller, og det skal rettes opp ved første anledning.

En klubb som definitivt har en ubalansert spillerstall er Arsenal. Manager Arsene Wenger har til tider ikke hatt nok forsvarsspillere til å fylle en hel firer bak. Og har gått ut og lovet fansen en ny forsvarer i januar. Men nå frir Edinson Cavani til Gunners-sjefen. Uruguayaneren vil til Arsenal for å finne tilbake til spissen, som en gang var en av verdens heteste, skriver Metro. Og få managere dyrker like sterkt at angrep er det beste forsvar som Wenger, så det spørs om han klarer å holde fingrene fra fatet dersom Paris Saint-Germain er villig til å la Cavani gå i januar.

Men det er forsvarsspiller The Gunners trenger, og dersom de er villig til å betale prisen, så kan West Hams Winston Reid bli midtstopperen de har vært på utkikk etter. For 26-åringen er bosmanspiller til sommeren, og er nå fullt klar over at han er i posisjon til å kreve. The Hammers ønsker å forlenge avtalen med Reid, men både Arsenal og Liverpool ønsker å kjøpe ham i januar, skriver Daily Mirror.

Arsenal har allerede Kieran Gibbs og Nacho Monreal på venstrebacken, men Wengers Frankrike-korrespondent Gilles Grimandi har nå forelsket seg i Monaco-backen Layvin Kurzawa. Og Wenger har stor tiltro til tipsene han får fra den tidligere midtstopperen, melder Daily Mail.

Manchester United skal også ha en forsvarsspiller, og Diego Godin ser ut til å ha vokst frem som førstevalget for Louis van Gaal. Men de røde djevlene har fått beskjed av Atletico Madrid at 28-åringen ikke er til salgs, skriver Daily Star. Dermed er eneste mulighet å innfri utkjøpsklausulen i midtstopperens kontrakt, som er på nærmere 300 millioner kroner.

Van Gaal har ikke gitt opp å lokke Arjen Robben tilbake til England. Manchester United hadde i sin tid en svært ung Robben på besøk på Old Trafford, men måtte se at han gikk til PSV Eindhoven og havnet etter hvert i Chelsea. 30-åringen var Nederlands beste spiller under sommerens VM, og van Gaal skal være villig til å bruke en kvart milliard på å hente ham til Manchester United, skriver Daily Express.

Liverpools spissjakt fortsetter med uforminsket styrke. Nå er det West Hams Diafra Sakho som er mannen som skal løse klubbens scoringsproblem, melder Daily Mail. 24-åringen har vært en åpenbaring etter overgangen fra Metz i sommer, og har scoret åtte mål i Premier League.

Med Glen Johnson på vei bort, så er det kanskje ikke så rart at Brendan Rodgers også er på jakt etter en høyreback. Ifølge Daily Mirror skal han ha bydd 40 millioner kroner for Benficas Maxi Pereira.

I likhet med Liverpool, så er også Tottenham ute etter en spiss som vet hvor målet står. Begge klubbene har sett seg ut Mauro Icardi som en mann som muligens kan score mål for dem. Men Daily Express skriver at Inter-spissen kommer til å takke nei til begge lagene for å gå til Premier League-leder Chelsea.

Chelsea-manager Jose Mourinho har innrømmet at han har fulgt Anderson Talisca lenge. Men at det ikke var mulig for brasilianeren å få arbeidstillatelse i Storbritannia da han flyttet fra Brasil i sommer. Men etter å ha tatt Portugal med storm for Benfica, ser Mourinho nå muligheten for å hente angriperen til Stamford Bridge, skriver Daily Star.

Luc Castaignos var stortalentet som ikke slo helt ut i full blomst. Han er tidenes toppscorer for Nederlands U17-landslag, og debuterte for Feyenoord som 16-åring. Som 18-åring ble han kjøpt av Inter, men etter bare seks kamper ble han sendt tilbake til Nederland og Twente. Men i en alder av 22 år, så scorer han mål som aldri før. Og nå vil Derby hente ham til England for å skyte dem til Premier League, skriver TalkSPORT.