Grimsbø sendt til røntgen med kneskade

Bekymring i den norske leiren etter at keeper Kari Aalvik Grimsbø har skadet kneet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til tross for en overbevisende seier mot Romania i åpningskampen søndag, er det likevel bekymring å spore i den norske håndballeiren.

Grimsbø til røntgen
Landslagssjef Thorir Hergeirsson kunne nemlig informere om at keeper Kari Aalvik Grimsbø er sendt til røntgenundersøkelse etter at hun fikk kjenning med en skade i kneet.

– Jeg tenker minst mulig på det før jeg vet svaret. Det er slikt som kan skje og vi konkluderer ingenting før vi vet hva det faktisk er. Det kan være noe som kan gå over fort, og det kan være noe som er langvarig, sier landslagssjefen til TV 2.

Nå kan det bli aktuelt å hente inn en ny keeper.

– Jeg er i dialog med Emily Sando som er standby hjemme, sier han.

Grimsbø sto en meget god kamp mot Romania, og var en viktig bidragsyter til at Norge fikk en drømmestart på mesterskapet.

Landslagssjefen ser likevel forbedringspotensiale.

– Laget svarte veldig godt på den taktikken som vi la. Så vi spilte 45 minutter veldig bra, mens de 15 siste minuttene var rufsete, sier han.

– Kan ikke legge oss nedpå
Nå venter Ukraina. Et lag som skal være langt svakere enn Romania. De norske jentene nekter likevel å undervurdere tirsdagens motstander.

– Nå handler det om å få tenningen inn mot neste kamp. Vi ser at Ukraina er et godt lag og vi vet at vi er ikke bedre enn at vi må være hundre prosent. Vi har ikke mulighet til å legge oss nedpå Da kan vi tape mot alle, sier Ida Alstad.