FARGERIKT: Sarah Hyland fra Modern Family på den røde løperen under TrevorLive Event i Los Angeles. (FOTO: ALL OVER PRESS)
FARGERIKT: Sarah Hyland fra Modern Family på den røde løperen under TrevorLive Event i Los Angeles. (FOTO: ALL OVER PRESS)

«Modern Family»-stjernen trosset voldsfrykten og strålte i sexy fargefest

Sarah Hyland (24) nekter å la seg stoppe av sin voldelige eks.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I september ble det slutt mellom Sarah Hyland og hennes daværende kjæreste, Matt Prokop, etter gjentatte voldsepisoder.

FRYKT: Redd for livet. (FOTO: ALL OVER PRESS)
FRYKT: Redd for livet. (FOTO: ALL OVER PRESS)

Det gikk så langt at Hyland fryktet for sitt eget liv.

Besøksforbud
Prokop fikk rettslig beskjed om å holde seg unna skuespilleren som har skaffet seg et navn gjennom rollen som Haley Dunphy i Modern Family. Siden besøksforbudet har hun gradvis fått livet sitt tilbake, melder Hollywoodlife.com.

I helgen deltok hun på TrevorLive Event 2014 i Los Angeles, og eksperter er samt enige om at hun så absolutt fantastisk ut. I en fargerik kreasjon av en kjole, blondt langt hår og sitt sedvanlige lure smil var det lite som tyder på farlig og skremmende hverdag.

Gir seg ikke
Men før helgen kom meldingene om at Prokop ikke ser ut til å bry seg nevneverdig mye om det som er bestemt. 

– Matt bombarderer henne og managementet hennes med samtaler, tekstmeldinger og meldinger i sosiale medier, sier en venn av Sarah til Hollywoodlife.com.

– Han vet han ikke burde kontakte henne, men han klarer ikke å la være. Han sier han fortsatt elsker henne, forklarer den sammen vennen.

Vil ikke kontakte politiet
Selv om hun strålte på den røde løperen, tar den søte skuespilleren det hele veldig tungt.

– Hun har grått mye, og kontaktet venner og familie for hjelp. Hun har også byttet telefonnummer, men han vil ikke komme seg videre. Hun vil ikke involvere politiet igjen, men det kan hende at hun ikke har noen andre muligheter, sier vennen.

Prøv TV 2 Sumo i en måned - GRATIS