SAGVÅG: En mann i 50-årene er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter en voldsepisode på Stord i helgen. Foto: TV 2
SAGVÅG: En mann i 50-årene er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter en voldsepisode på Stord i helgen. Foto: TV 2

Vil avhøre siktet mann i løpet av dagen

Den 40 år gamle mannen som er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge på Stord i Sunnhordland framstilles for varetektsfengsling tirsdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi vil be om fire ukers varetektsfengsling, sier Roald Raunholm, lensmann i Stord lensmannsdistrikt. 

Den 40 år gamle mannen, som var på besøk hos avdøde, er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Det var søndag morgen at voldsepisoden skjedde på Sagvåg på Stord, da fire personer var samlet til en privat fest. 

– Vi har avhørt de to kvinnene som var til stede, men jeg kan ikke gå i detalj på hva de har forklart, sier Raunholm, og legger til at han heller ikke vil si om kvinnene var vitne til voldsepisoden.

Navn på avdøde

Politiet opplyste mandag at det var Torbjørn Bauge (50) som søndag ble erkært død natt til søndag. 

Bauge ble fraktet til Haukeland universitetssykehus, men døde der av skadene. Den siktede 40-åringen er ennå ikke avhørt om hendelsen. Politiet antar det vil skje i løpet av mandagen. 

40-åringen vil bli framstilt for varetektsfengsling tirsdag. 

Torbjørn Bauge blir obdusert mandag. Politiet arbeider med å avdekke hendelsesforløpet, og fortsetter den tekniske etterforskningen på åstedet og videre taktisk etterforskning.