Kanonstart hjalp lite for Zucca og Rangers

New York Rangers kunne scoret både tre og fire mål i første periode, og kunne definitivt trengt målene etter et mareritt-minutt i midtperioden mot Detroit Red Wings.

TAPTE: Mats Zuccarello Aasen kaster seg ned og får skutt mot Red Wings-målet like før slutt. En kamp Rangers til slutt tapte 2-3. Foto: AP Photo/Paul Sancya.

Detroit Red Wings - New York Rangers 3-2 Mats Zuccarello og New York Rangers åpnet forrykende mot Detroit Red Wings på bortebane natt til søndag. Etter bare 20 sekunder spilt kunne Derick Brassard gitt Rangers ledelsen, men pucken spratt over køllebladet og Jimmy Howard i Red Wings-målet kunne puste lettet ut. Haglet mot mål