OSLO  20141002.
Vålerengas trener Espen Knutsen under eliteserien i hockey mellom Vålerenga Ishockey og Stjernen Hockey i Jordal Amfi torsdag kveld.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
OSLO 20141002. Vålerengas trener Espen Knutsen under eliteserien i hockey mellom Vålerenga Ishockey og Stjernen Hockey i Jordal Amfi torsdag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Langoddsen: Rekdal tror på Iskrigerne

Håndplukket en fotballkamp og to hockeykamper fra Langoddsen søndag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

REIMS - GUINGAMP (LIGUE 1) H: 2,20 U: 2,90 B: 3,00
Stade de Reims ligger midt på tabellen i Ligue 1, og tapte sist 1-2 for Olympique Lyon. Da holdt de Lyon til 1-1 inntil de scoret selvmål på overtid - bitter. Det var første tap på syv seriekamper for Reims, som plukker poeng jevnt og trutt med seier hjemme og uavgjort borte. De står med fire strake hjemmeseire, og ser sterke ut. En Avant Guingamp knuste overraskende Caen 5-1 sist, men den seieren kommer etter fire strake tap. Guingamp er svake borte, og i tillegg venter det en avgjørende gruppespillkamp i Europa League borte mot PAOK i Hellas på torsdag. Reims er så sterke hjemme, at her er oddsen meget god.

 

VÅLERENGA - STJERNEN (GET-LIGAEN) H: 1,22 U: 5,70 B: 7,00
Vålerenga er langt fra friskmeldt, men nå har de iallefall begynt å score mål i bøtter og spann. De vant 8-4 over Lillehammer på bortebane sist, det er en hall Vålerenga ofte har slitt selv når de har vært i toppen. Enga har faktisk 15-10 i målforskjell på de to siste kampene. Stjernen vant 4-1 over Kongsvinger sist, nykomlingen Ben Blood gjorde sakene sine bra, og bidro mye offensivt i tillegg til defensivt. Det kan hende det debuterer en eller to canadiere for Vålerenga her. Francois Fortier og Simon Gamache forventes å bli solide forsterkninger. Men seier over Kongsvinger til tross, her er Stjernen underdogs.

 

LØRENSKOG - LILLEHAMMER (GET-LIGAEN) H: 1,60 U: 4,50 B: 3,45
Lørenskog står med tre strake seire, blant annet en sterk 2-1 seier over Frisk-Asker i Askerhallen. Frisk er sterkere enn på mange år. Allikevel er det noe litt uforløst over Lørenskog. Mot Manglerud Star sist vant de oppskriftsmessig 3-0, og hadde en trygg defensiv. Lillehammer har ikke en trygg defensiv - de slapp inn åtte mål mot Vålerenga på hjemmebane, og har nå fått 16 i sekken av VIF på de to siste møtene. Sist bortekamp presterte Lillehammer å tape på Kongsvinger, som er Get-ligaens svakeste lag. Formen har ikke vært på topp, og Lillehammer er ganske klare favoritter her.