– Jeg har fått nok av Brendan Rodgers

Trevor Morley er ikke imponert over Liverpool-managerens bortforklaringer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool spilte uavgjort 0-0 hjemme mot Sunderland lørdag.

Likevel virket Brendan Rodgers relativt fornøyd med prestasjonen etter kampen.

– Vi holdt buret rent, og det er viktig å ta med seg et poeng når man ikke klarer å score. Det var en solid prestasjon og vi tok sju poeng ut av ni denne uken, sa Rodgers etter kampen.

Det er en virkelighetsoppfattelse som ikke helt deles av alle.

– Jeg har fått nok av Brendan Rodgers, utbasunerte Trevor Morley i Fotballkveld England etter å ha sett intervjuet med Liverpool-manageren.

– Jeg kan ikke huske sist Liverpool spilte godt. De har fått to gode resultater uten å spille godt. Tidligere i sesongen vant de 3-0 borte mot Tottenham. Bortsett fra det kan jeg ikke huske sist de spilte godt.

Se tiraden i videovinduet øverst.

– Langt unna nivået

Den tidligere West Ham-spissen er langt fra imponert over det Liverpool presterer på banen, eller det Brendan Rodgers kommuniserer utad.

– Likevel fortsetter Brendan Rodgers å si at det var bra, at de ga alt og at de burde ha brutt dem ned, bla bla bla. Akkurat som om de er uheldige. Det er ikke godt nok, tordnet han.

– Liverpool er langt unna nivået. Brendan Rodgers' lag brukte å dominere ballbesittelse vda han var i Swansea. De er nesten 50/50 mot Sunderland. På Anfield. Det er ikke godt nok.

– Skal slite med å slå Basel

Rodgers hadde kjempesuksess med Liverpool forrige sesong, og fikk sjansen i klubben etter suksess med Swansea.

Nå går ting tråere for 41-åringen, og hvis ikke ting snur kan det bli virkelig hett rundt ørene for nord-iren. I midtuken må Liverpool slå Basel for å ha sjanse til å avansere i Mesterligaen.

– Jeg tror han har mistet tråden i det. De har en stor kamp på tirsdag, men kan ikke bruke den som unnskyldning. I den formen de er kommer de til å slite med å vinne, sier Morley.