BURSDAGSFEIRING: Jay- Z og Beyoncé feiret Jays 45-årsdag på Island og i Den Blå Lagune. Foto: Stella Pictures, All Over Press.
BURSDAGSFEIRING: Jay- Z og Beyoncé feiret Jays 45-årsdag på Island og i Den Blå Lagune. Foto: Stella Pictures, All Over Press.

Slik feiret Jay-Z og Beyoncé på Island

Superparet feiret Jay-Zs 45-årsdag i Den Blå Lagune.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jay-Z fylte 45 år den 4. desember, og dagen ble selvfølgelig feiret med brask og bram. 

Popstjerne-paret er kjent for å legge feiringene til sydligere strøk med yacht og champagne, men i år valgte de en annerledes bursdagsfeiring.

Privat helikoptertur

De to ankom Reykjavik mandag ettermiddag for å ha noen dager for seg selv. Ifølge Iceland Magazine skal paret ha sjekket inn på en av de luksuriøse hyttene på Trophy Lodge i Úthlíð. 

Paret ble observert i den populære turistattraksjonen Den Blå Lagune for å nyte en dag på spa. De to ble også avbildet da de kom ut av et helikopter etter en privat flytur over lavafeltet Grindavik. Helikopteret skal ha fløyet paret til Holuhraun – en vulkan som har vært aktiv siden august.

– Beyoncé var lei seg

Det kom et stort skår i gleden da det ble kjent at Kelly Rowlands mor var død. Destiny's Child-venninnen Rowland er en av de som står Beyoncé aller nærmest, og de anser hverandre som søstre. 

En kilde forteller til Radaronline at Beyoncé var svært lei seg på helikopterturen.

– Jay sa at hun bare skulle glemme bursdagsfesten og dra hjem for å trøste Kelly, sier kilden videre.

Men paret holdt feiringen gående, og på torsdag ankom resten av gjengen. Flere venner og familie ankom Island, og deres lille datter Blue Ivy (2) var selvfølgelig med på lasset. 

Kjøper luksus-mansion

Jay Z, Beyonce, Blue og barnevakten fløy tilbake til California allerede fredag, men ikke uten å legge igjen en klekkelig sum til piloten. Helikopterpiloten skal ha fått over 17.000 kroner i tips.

Bursdagsbarnet og pop-prinsessen reiste hjem til Los Angeles i spenning. De skal nemlig være på husjakt, og har peilet ut et av Hollywoods dyreste eiendommer til en verdi av svimlende 600 millioner kroner. Paret har allerede besøkt huset seks ganger, og ifølge Daily Mail vil de kapre eiendommen før jul.