OPPRYKK?  Det er en lang vei å gå enda, men Derby County kan spille i Premier League neste sesong.
OPPRYKK?  Det er en lang vei å gå enda, men Derby County kan spille i Premier League neste sesong.

Rekdal tipper seier til Derby og Cardiff

Håndplukket tre kamper fra engelsk fotball - Sjekk oddstips og ekspertanalyse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

CARDIFF CITY - ROTHERHAM (CHAMPIONSHIP)

H: 1,70 U: 3,30 B: 4,10
Cardiff har fått vind i seilene i det siste og står med to strake seire over Reading og Watford - borteseieren over Watford er sterk. Det er ikke mer enn seks poeng opp til toppen i skrivende øyeblikk, så det ser lovende ut for Cardiff. Rotherham har ikke vunnet på syv kamper, men spiller ganske mye uavgjort. Sist spilte de 1-1 mot det absolutte bunnlaget Blackpool hjemme - det lover ikke bra. Anthony Pilkington, Bruno Ecuele og Kagisho Dikgacoi er alle ute med skade for Cardiff, mens Kirk Broadfoot mangler for bortelaget.

 

DERBY COUNTY - BRIGHTON & HOVE (CHAMPIONSHIP)

H: 1,67 U: 3,35 B: 4,20
Derby sikter mot opprykk til Premier League, men det følger mange lag hakk i hel. Sist tapte de 0-2 mot Leeds borte, før det tok de tre strake seire over Huddersfield, Wolves og Watford. Richard Keogh og Zak Whitbread er ute med skade her, men Jamie Ward kan komme tilbake. Brighton har bare tatt en seier siden september og ligger i øyeblikket på direkte nedrykk. Kaptein Gordon Greer er tvilsom, mens spissen Adrian Colunga soner karantene. Kazenga LuaLua, Andrew Crofts og Dale Stephens er alle ute med skade for Brighton.

 

MILTON KEYNES DONS - CHESTERFIELD (FA CUP)

H: 1,65 U: 3,40 B: 4,00
Begge disse lagene ligger i League One, men Milton Keynes Dons ligger helt oppe på tredjeplass på tabellen. Klubben som tidligere het Wimbledon FC kan være i ferd med å hente ut potensialet i det folkerike distriktet det flyttet til. Chesterfield ligger på tolvte plass i samme divisjon, og står med to uavgjort og en seier på de tre siste. Dons-ving Danny Green er ute med suspensjon, mens kaptein Lewington er ute med skade. Spissen Benik Afobe kan være tilbake. Chesterfield mangler sin kaptein Ian Evatt, og backen Daniel Jones.