ILLUSTRASJONSBILDE: LSK-spillere feirer etter å ha scoret mot Lillestrøm. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ILLUSTRASJONSBILDE: LSK-spillere feirer etter å ha scoret mot Lillestrøm. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Styrelederen i LSK har trukkket seg

– Manglende rammevilkår for å få gjennomført nødvendig tiltak.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Styreleder i LSK Heidi Scheie trekker seg som øverste leder i klubben, melder klubben på sine nettsider.

– Slik situasjoenen har utviklet seg ser jeg ikke mulighet for å fortsette i mitt verv. Bakgrunnen er manglende rammevilkår for å få gjennomført de tiltak og endringer som er nødvendig, sier Scheie.

Styremedlemmene Ronny Blomseth og Anja Snedsbøl trakk seg også fra styret forrige måned.

Scheie tok over som styreleder i LSK og Åråsen Eiendom i februar etter mange år med samme ledelse. Styret har arbeidet med en restruktureringsplan med tiltak og endringer med formål å oppnå bærekraftig effekt. NFF har satt klubben i «rød sone», som gjør at Lillestrøm er nødt til å tilfredsstille økonomiske krav som er satt for dem.

«Klubbens øvrige organer er informert om den økonomiske situasjonen og det har vært møter med samarbeidspartnere for å finne løsninger på klubbens mest nærliggende utfordringer», skriver LSK i pressemeldingen.

Bjørnar Sollie er nestleder i styret i LSK og overtar inntil videre som styreleder.

– Jeg beklager den situasjonen som har oppstått i LSK. Det er tatt mange viktige og riktige grep i den perioden Heidi Scheie har ledet klubben. Vi takker Heidi for den innsatsen hun har lagt ned for klubben, sier Sollie.

Det er også endringer i styret i Åråsen Eiendom AS, der flere av styrets medlemmer har trukket seg, inkludert styreleder Heidi Scheie.