MÅLMASKIN: Hugo Rodallega har scoret mål på bestilling for Fulham den siste tiden.
MÅLMASKIN: Hugo Rodallega har scoret mål på bestilling for Fulham den siste tiden.

Kan han senke Watford?

Hugo Rodallega har scoret i tre strake kamper for Fulham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Fulham kvittet seg med Felix Magat, har laget vist helt andre takter under Kit Symons ledelse. Ett poeng på de åtte første kampene var fasiten under Magath, mens Symons har kassert inn 21 poeng på sine 11 kamper som Fulham-sjef.

Hugo Rodallega er på god vei til å gjøre sin beste sesong på fotballøya. Colombianeren, som ble hentet før forrige sesong fra Wigan, står totalt med åtte mål denne sesongen. Han har scoret i de tre siste kampene og gjort fem mål på de siste seks.

Fulham har ni poeng opp til siste play off-plass, men fortsetter Rodallega å score mål slik han har gjort den siste tiden, tror jeg London-laget fort kan kapre en plass blant de seks beste. Angrepsrekka til Fulham med Rodallega, Ross McCormack og Bryan Ruiz kan fort være nøkkelen til suksess. Samspillet mellom Rodellega og McCormack blir bedre og bedre for hver kamp som går.

Watford startet 2014/15 sesongen glimrende spillemessig og lå helt i toppen, men laget er inne i en dårlig periode med fire strake ligatap. Men det er det utenomsportslige som har tatt alle overskrifter hittil denne sesongen.

Det har vært kaos i klubben på managersiden. Giuesppe Sannino startet sesongen som Watford-manager, men 31. august var han ferdig i klubben. Sannino og spillergruppen kom ikke overens, og han ble erstattet av Oscar Garcia. Men etter en måned trakk Garcia seg fra jobben, og åtte dager etter at Billy McKinlay tok over sjefsstolen i Watford var han ferdig i klubben. Erstatteren ble Slavisa Jokanovic, som fortsatt er manager. Det blir spennende å se hvor lenge han blir sittende.

På papiret har kanskje Watford divisjonens mest spennende spisspar i Troy Deeney og Matej Vydra. Sistnevnte er klubbens toppscorer med syv mål. Deeney har kun fire mål på tolv starter denne sesongen. I de to siste sesongene har han til sammen scoret 43 mål i Championship. Finner han veien til nettmaskene igjen, tror jeg Watford melder seg på i kampen om å sikre seg en plass blant de seks beste. Laget er nummer sju, men bare to poeng bak Blackburn.

Watford tar den korte turen sydover til Themsen og Craven Cottage. En bane de ikke har vunnet på siden 1998.

Kampen ser du på TV2 Sport Premium kl.20.45. Studiosendingen starter kl.20.15.