BYTTER KANAL: Klaus Sonstad slutter i TV 2 og går til TVNorge. Hva slags type program han skal være programleder for er ukjent. Foto: Stella Pictures
BYTTER KANAL: Klaus Sonstad slutter i TV 2 og går til TVNorge. Hva slags type program han skal være programleder for er ukjent. Foto: Stella Pictures

Klaus Sonstad (45) går til TVNorge

– Tiden i TV 2 har vært utfordrende og spennende.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den folkekjære programlederen Klaus Sonstad, er for tiden aktuell med TV-serien Hvem bryr seg, melder overgang fra TV 2 til TVNorge.

Klaus Sonstad har opplevd en kjemperespons på programmet sitt på TV 2 denne høsten, derfor synes programlederen det er rart å forlate TV 2.

– Det er litt vemodig, men samtidig godt å slutte på en bra måte. Jeg har tydelig truffet en nerve med programmet, og forlater TV 2 med en god følelse, sier Klaus Sonstad til TV 2.

TVNorge

Hvilke type program Klaus Sonstad skal medvirke i for TVNorge vil ikke programdirektør Eivind Landsverk avsløre.

– Vi jobber med et konkret prosjekt. Men hva dette innebærer vil jeg ikke si mer om nå, sier Landsverk i en pressemelding.

Humorkanalen

Klaus Sonstad ser frem til å bli en del av TVNorge-laget. Men da han skjønte at TV 2 skal selv satse tungt på humor,  måtte han flire litt for seg selv.

– Det var litt skjebnens ironi, men jeg heier på Humorkanalen og tror det er bra med konkurranse til TVNorge, sier Sonstad til TV 2.

Nytt kapittel

Klaus startet opp som journalist i Adresseavisa, gikk deretter til NRK og TV 2. Nå starter et nytt kapittel i den blide trønderens journalistliv.

–  Det viktigste som programleder er at man går etter de prosjektene som man brenner for. Det er også viktig å oppføre seg pent der man er, og alltid forlate folk på et vis som er bra og verdig. Det føler jeg at jeg gjør når jeg nå forlater TV 2,  avslutter Klaus Sonstad.