SUITE SIXTEEN: Nå har Prosjekt : Boyband-gutta funnet bandnavn til seg selv.
SUITE SIXTEEN: Nå har Prosjekt : Boyband-gutta funnet bandnavn til seg selv.

Dette skal bandet hete

Prosjekt : Boyband-gruppa har fått navn, og snart kommer deres første singel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I flere uker har de fire guttene i Prosjekt : Boyband vært i studio for å forme det som skal bli Norges nye boyband-hit. 

Fredag ble boybandets navn offentliggjort, og det ble klart at de skal hete Suite Sixteen.

– Vi har sikkert hatt over 50 forslag til navn, men til slutt ble vi enig om Suite Sixteen. Vi synes det er et kult navn. Vi kom på det da vi bodde på hotellrom nummer 16, forteller Alexandru Gros Grindvoll (14).

– Det er noen morsomme dobbeltbetydninger der.

Bodde på rom 16

Ansvarlig for prosjektet og plateprodusent David Eriksen må han innrømme at han var skeptisk til forslaget deres:

– Jeg syntes det var litt ungt. Jeg trengte litt tid til å bli vant til navnet. Jeg har innsett at jeg er litt gammel, og sønnen min syntes med en gang at det var veldig kult, forteller Eriksen.

– David begynner å dra på årene. Så det er ikke så rart at han ikke likte det like godt som oss, ler boybandmedlem Vemund Rosendahl (19).

– Det viktigste er at guttene selv er komfortable med et navn de synes er kult. Navn blir man veldig fort vant til, og nå synes jeg det lyder veldig bra, sier Eriksen.

Bandet har kommet langt de siste ukene, og selv om det i fredagens episode ble klart at Sondre Bjelland trekker seg fra prosjektet, er planen å gi ut en singel innen en ukes tid. Singelen blir låta Stupid Lovesong, som vi har fått høre en smakebit av i serien.

Første liveopptreden på mandag

Mandag opptrer de også live på God morgen Norge, samtidig som det blir offentliggjort hvem som erstatter Sondre i bandet. Det blir deres aller første liveopptreden.

Vemund hadde knapt nok synget for noen før han ble med i prosjektet. For han blir det ekstra spesielt å opptre på mandag.

– Det er akustisk, og det er sykt skremmende, for da blir det mye fokus på stemmene våre. Selv om det blir en del nerver, så føler jeg meg mye tryggere på min egen stemme nå enn før, sier Vemund.

Eriksen er ikke bekymret for hvordan liveopptredenen vil gå.

– Jeg tror guttene er klare. Jeg så dem opptre akustisk med låta i går, og jeg ble helt satt ut av hvor flinke de hadde blitt. Hvis de tar helga til hjelp med å få det til å sitte, så er jeg sikker på at det kommer til å gå kjempebra, sier Eriksen.