GOD TONE: Tone Damli møter guttene i Prosjekt : Boyband for første gang. Foto: TV 2.
GOD TONE: Tone Damli møter guttene i Prosjekt : Boyband for første gang. Foto: TV 2.

Prosjekt : Boyband

Tone setter boyband-gutta helt ut

– Hun er mye penere i virkeligheten enn på TV.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Guttene i Prosjekt : Boyband er valgt ut, men i dagens episode skjer det noe uventet. Det kommer som et sjokk på de andre i bandet når en av de fire trekker seg fra prosjektet.

– Hun var så pen i virkeligheten

I episode ni kan du også se hvordan guttene reagerer når de får besøk av Tone Damli. Hun stikker innom for en prat med det nye, norske boybandet, og gjør gutta skikkelig star-strucked.

Thomas (16) kjente på nervene da Tone kom inn døra, og innrømmer at hun var enda penere i virkeligheten enn han hadde sett for seg.

– Jeg ble nok litt star-strucked da Tone kom inn. Så var hun jo mye penere enn det jeg tenkte. Jeg har jo sett henne på TV og sånn, sier han.

– Kjæresten min elsker boyband

Tone Damli har lang fartstid i popbransjen, og ble tatt under David Eriksens vinger etter å ha kommet på andreplass i Idol 2005. Det er snart ti år siden kjendis-sirkuset startet for henne – nå er det guttas tur.

– Jeg tror de aller fleste synes at boyband er ganske kult og fengende. Kjæresten min elsker boybandmusikk, så jeg skal love dere at han kommer til å høre på dette, sier Damli.

Det hjelper å få lovord fra en ekte pop-prinsesse, og etter den gode samtalen ble gutta ekstra gira.

– Det er veldig morsomt at Tone er så engasjert i det vi driver med. Hun virker positiv til prosjektet, og var nok positiv til gutta som satt der inne også, smiler Vemund (19).