Her fikser Sánchez Arsenal-seier to minutter før slutt

Trepoengeren satt langt inne mot Southampton.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal - Southampton 1-0:

Arsenal er tilbake på vinnersporet igjen og sikret seg alle tre poengene etter 1-0 hjemme over Southampton onsdag kveld.

Seieren satt likevel langt inne på Emirates. Avgjørelsen falt først to minutter før full tid, da Alexis Sánchez satte inn seiersmålet. Det var chilenerens niende mål på tolv kamper denne sesongen.

Se vinnermålet i videovinduet øverst!

Arsenal presset på for vinnermålet i sluttminuttene og Soton-forsvaret ble presset bakover. På ett av Arsenal-raidene maktet de ikke å rydde unna inne i boksen og Aaron Ramsey fikk lagt inn foran mål. Der var Sánchez på plass og 25-åringen satte ballen kontant i mål.

At Arsenal finner nettmaskene i sluttminuttene er for øvrig ikke et ukjent fenomen denne høsten. Sánchez' seiersmål er den sjuende gangen Arsenal scorer i løpet av de siste fem minuttene i inneværende sesong. Det er mest i Premier League.

Seieren er Arsenals andre i serien og plasserer de på 6. plass – to poeng unna den viktige 4. plassen.

Southampton er på sin side på en dårlig formkurve. Laget har overrasket alle denne sesongen og har ligget i toppen hele veien. Soton innehar fremdeles 3. plassen på tabellen, men står nå må to tap og én uavgjort på de tre siste kampene. Manchester United på 4. plass ligger nå bare ett poeng bak.

Southamton måtte for øvrig avslutte kampen med ti mann etter at Toby Alderweireld hinket av med skade noen minutter før slutt. Manager Ronald Koeman hadde nemlig allerede brukt opp alle sine tre bytter.