SPILLER HOVEDROLLEN: Reese Witherspoon under filmpremieren av «Wild» i Hollywood. Foto: Scanpix.
SPILLER HOVEDROLLEN: Reese Witherspoon under filmpremieren av «Wild» i Hollywood. Foto: Scanpix.

Reese Witherspoon var livredd for sex-scenene

Reese Witherspoon (38) spiller heroinavhengig i filmen «Wild».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi har sett henne i typiske «chick flicks» og latt oss imponere av prestasjonen som June Carter i filmen om Johnny Cash. Nå trekker Reese Witherspoon til dystre roller, og i sin siste film «Wild» spiller hun heroinavhengige Cheryl Strayed, som legger ut på en langtur til fots.

ÆRLIG ROLLE: Reese spiller sminke- og fryktløs i filmen «Wild». Foto: Scanpix.
ÆRLIG ROLLE: Reese spiller sminke- og fryktløs i filmen «Wild». Foto: Scanpix.

Sann historie

Witherspoon formidler den sanne historien om Strayed som tar bena fatt etter en livskrise. Hun bestemmer seg for å vandre nesten 70 mil gjennom villmarken i USA. Rollen krever ærlighet, noe Reese så på som vanskelig.

– Jeg var redd for de veldig følsomme scenene. Jeg var redd for sex-scenene, forteller Witherspoon i et intervju med Glamour.

38-åringen gikk sminkeløs under innspillingen, og forteller hvor vanskelig det var for henne å åpne seg fullstendig.

– Det handler om å ikke bry seg om hvordan man blir oppfattet. Jeg måtte tillate meg selv å være nedbrutt, sier hun i intervjuet.

Familien i sentrum

Reese ble mamma allerede som 23-åring, og fikk datteren Ava (15) med sin daværende kjæreste Ryan Phillippe.

– Jeg måtte forklare deler av filmen til Ava. Jeg fortalte henne at jeg er naken, og hun svarte: «Mamma, det er så rart!», sier Witherspoon til Contactmusic.

Witherspoon fikk også sønnen Deacon (11) med Phillippe, før kjendisparet skilte lag få år etter. Witherspoon ble senere gift med sin nåværende ektemann Jim Toth, og sammen fikk de sønnen Tennessee (2). For henne er familien alt.

– Det har nok ikke vært en time i livet mitt siden jeg fikk Ava, at jeg ikke har tenkt på barna. Er Ava ok? Ja. Er Deacon ok? Ja. Er Tennessee ok? Ja. Tilbake til Ava, sier Reese som forteller at hun aldri har vært så lykkelig som nå.

– Jeg lå gråtende på gulvet

– Man må ta ansvar for sin egen lykke, og det innså jeg ikke i 20-årene. Ingen andre enn deg selv kan gjøre deg hel. Jeg er selv ansvarlig for mitt eget liv, forteller Reese.

Hun har selv vært gjennom noen dramatiske nedturer i livet, men har kommet seg opp igjen takket være venninnene.

– Jeg er så heldig som har venninner som har trøstet meg når jeg lå gråtende på gulvet for ting som hadde skjedd i livet mitt. De kom på besøk, støttet meg, slang meg i dusjen, kledde på meg, kjørte barna mine på skolen og kjøpte middag. Jeg elsker venninnene mine, og jeg vokter de forholdene godt.

Se The Tonight Show med Jimmy Fallon på TV 2 Sumo

Prøv Sumo GRATIS i 30 dager