TVILLINGFORELDRE: Den norske artisten Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (30) og kona Oda Felicia Bardal Sigstad ble foreldre til tvillinggutter i helga. Foto: Stella Pictures
TVILLINGFORELDRE: Den norske artisten Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (30) og kona Oda Felicia Bardal Sigstad ble foreldre til tvillinggutter i helga. Foto: Stella Pictures

Karpe Diem-Magdi (30) har fått tvillinger

– Vi er overlykkelige, takknemlige og litt slitne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artisten Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (30), kjent fra rapperduoen Karpe Diem, har blitt tvillingpappa til to gutter.

Artisten melder selv om nyheten på Karpe Diems offisielle Instagram-konto i dag.

«Den 29. november 2014 kom tvillinggutta våre til verden. Sprøtt! Vi er selvfølgelig overlykkelige og takknemlige og litt slitne», skriver han.

– Sjukt stolt av deg

Videre uttrykker han hvor stolt han er av kona Oda Felicia Bardal Sigstad, samtidig som han retter en hyggelig hilsen til kvinner generelt.

«Selv sitter jeg igjen med en ekstrem respekt for kvinner generelt, mødre spesielt og flerlingemødre mest av alt. Dere er drøyt rå! Glem crossfit og Birken og elgjakt og alt annet karer tøffer seg med. Ni måneder innvendig maraton med en blodig sluttspurt om liv og død er det tøffeste jeg har sett et menneske gjøre. Du har vært en maskin med hjerte Oda, og jeg er sjukt stolt av deg».

Foreldre for første gang

Paret giftet seg i 2011, og begge er foreldre for første gang. Artisten avslutter innlegget med å takke pressen for å ikke ha omtalt familieforøkelsen.

«Tusen takk til all presse som ikke har skrevet om graviditeten før vi så at alt gikk bra. Det har vi satt stor pris på. Kjærlighet og adrenalin. Magdi Omar.»

Den Oslo-baserte gruppa Karpe Diem består av Magdi og Chirag Rashmikant Patel, og regnes som en av Norges største hiphop-grupper.