Taylor Swift med sexy opptreden på undertøysshow

Victoria's Secret moteshow gikk av stabelen i London tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

We did it !! One more time 💓🎉💓🎉💓 #vsfantasybra @adrianalima @victoriassecret

A photo posted by alessandraambrosio (@alessandraambrosio) on

POPSTJERNE: Taylor Swift var kveldens musikalske høydepunkt. Foto: Scanpix.
POPSTJERNE: Taylor Swift var kveldens musikalske høydepunkt. Foto: Scanpix.

Tirsdag kveld gikk det årlige Victorias Secret Fashion show av stabelen i London, og verdens aller største modeller gikk i undertøyet på catwalken. 

Adriana Lima, Karlie Kloss og Allesandra Ambrosio var bare noen av de langbeinte skjønnhetene som strålte i kveld.

Årets høydepunkter var opptredener fra blant andre Ed Sheeran, Ariana Grande og Taylor Swift. Swift opptrådte i fjor også, og har knyttet nære vennskapsbånd til flere av supermodellene etter fjorårets moteshow.

De såkalte «englene» ankom den engelske hovedstaden på søndag, og har brukt tiden i London på shopping, avslapping og øving. 

Tradisjonen tro slår undertøysmerket til med BHer dekket med diamanter, og i år er det Alessandra Ambrosio og Adriana Lima som fikk æren av å bære det svindyre undertøyet. BHene har en svimlende verdi av nesten 14 millioner kroner per stykk.

Jentene har ikke vært bakpå hva gjelder oppdatering på sosiale medier, og supermodellene har hatt jevnlige oppdateringer på Instagram. Da showet var over, la Ambrosio ut et bilde av seg selv og Lima.

«Vi gjorde det!! En gang til» skriver hun og henviser til den prestisjetunge oppgaven av å bære undertøy til flerfoldige millioner på brystkassen.

Showet sendes på TV 2 Bliss 18. desember klokken 20.00!